English Deutsch

Helmut mluví o své první masážní návšteve

, Napsal:
BlogPic

Podobne jako v seriálu našeho blogu, kde se podíváme do zákulisí poskytovatelu masáží, zde je zacátek druhého pohledu: Vyprávíme príbehy zákazníku o tom, jak prožívali svou první návštevu masážního salonu.

Zacneme Helmutem, pochází ze severního Nemecka a je mu 45 let.

Cesta z bezproblémového sexuálního života

Helmut byl ženatý 15 let a podle jeho názoru se jeho sexuální život stal banálním a bez príhod. Hledal neco vzrušujícího a intimnejšího. Do hlavy se mu neustále vkrádala oplzlá myšlenka a nemohl se jí zbavit. Nakonec se jednoho dne rozhodl prozkoumat myšlenku návštevy erotického masážního salonu.

Když projíždel mestem a hledal vhodné místo, zacal být neklidný a nervózní. Nikdy predtím v takovém podniku nebyl a neznal etiketu ani to, co ocekávat. Po nejakém pruzkumu našel známý salon, od kterého casto videl reklamy (vcetne massage123.de). Exteriér budovy byl skromný, bez okázalých nápisu nebo honosných svetel, což v ní pusobilo príjemným dojmem.

Hýckaná a masírovaná Marií

Po chvíli váhání Helmut sebral odvahu a vešel dovnitr. Privítala ho vrelá a prívetivá dáma, která ho okamžite privítala. Podala mu jídelní lístek. se službami a balícky a zeptal se ho, co hledá. Rozhodl se pro masáž celého tela se štastným koncem a byla mu pridelena krásná masérka Maria.

Když ho Maria doprovodila do místnosti, Helmut byl vzrušený i nervózní. Nikdy se neobnažil pred cizím clovekem, natož aby byl intimní. Maria mu narídila, aby se svlékl a lehl si na masážní stul. Helmut se zhluboka nadechl a váhave se svlékl.

Maria zacala s masáží a jemne a smyslne se dotkla jeho tela. Helmut cítil, jak se jeho napetí rozplynulo a uvolnil se. Cím více Mariiny ruce bloudily po jeho tele, tím více byl vzrušený. A ke svému prekvapení zjistil, že ho to baví.

Jak sezení pokracovalo, Maria prešla ze smyslné na erotiku. Helmut cítil, že je ješte více vzrušený a dokonce zažil orgasmus, což ho ohromilo. Byl štastný, že se rozhodl sem prijít, a cítil se spokojený.

Zážitek pokracovat jako pár

Když se oblékal a vycházel ven, pocítil úlevu a uvolnení. Ta zkušenost byla vzrušující a neco, co mu dlouho chybelo. V duchu si poznamenal, že príšte vezme svou ženu s sebou, myslel si, že by to mohlo znovu rozdmýchat vášen, kterou za ta léta ztratili.

Shrnuto, Helmutova zkušenost v salonu smyslných masáží byla pozitivní i vzrušující. Se službou byl spokojen a splnila jeho ocekávání. Uvedomil si však, že by bylo zbytecné využívat takové služby jen pro zlepšení sexuálního života. Tyto služby by mely sloužit k obnovení vášne mezi páry nebo k prozkoumání vlastní sexuality, aniž by to nekomu ublížilo.

Copyright © 2008-2024 Massage123