English Deutsch

Spodní prádlo kazí oci

, Napsal:
BlogPic

Predstavte si následující scénár: Ležíte na zádech na masážním stole, rucník zakrývá vaše intimní partie, máte otevrené oci a sledujete, jak se masérka pripravuje. Najednou si uvedomíte, že má na sobe krajkové spodní prádlo - je to snad polopruhledné body a pod hedvábným kimonem puncochy s podvazky? Masérka provádí poslední úpravy oleju a pletových vod pred zahájením procedury.

Když se masérka priblíží, nemužeš si pomoct, ale cítíš príval vzrušení, když ti pritiskne konecky prstu na kuži, po páteri ti prebehne mravencení a srdce se ti rozbuší. Co se bude dít dál?

Když má na sobe spodní prádlo...

Zavrete oci, zhluboka se nadechnete a snažíte se uklidnit nervy, když si predstavíte, jaké by to bylo, kdyby masérka pomalu prejíždela rukama po každém centimetru vašeho tela a látka spodního prádla by byla cítit na vaší kuži.

Prání, které se behem masáže stane skutecností. Jak procedura postupuje, vaše mysl se ponorí do klidného stavu, zatímco doteky terapeutky vás zcela uvolní. Tu a tam zahlédnete její sexy spodní prádlo a puncochy a pripomenete si, že presne tohle jste tam prišli zažít, zblízka.

A když prijde cas vychutnat si vlastní vyvrcholení, nespouštíte oci z prádla, což je další vizuální potešení, které ciní zážitek ješte intenzivnejším. Jste trochu zklamaní, že masáž prádlem už skoncila. Než se však rozloucíte, venujete cestou ješte nekolik pohledu a možná se již tešíte na další schuzku.

Zkrátka, návšteva masérky ve spodním prádle muže každé masáži dodat další vrstvu vzrušení a potešení. Pohled na jemné a sexy spodní prádlo vám muže rozbušit srdce ješte pred samotným ošetrením...

Na stránkách Massage123 je k dispozici nastavení filtru "Spodní prádlo", pomocí kterého snadno najdete poskytovatele, kterí nabízejí masáže ve spodním prádle.

Copyright © 2008-2024 Massage123