English Deutsch

Thajská masáž se štastným koncem na Vánoce

, Napsal:
BlogPic

Vypráveli mi príbeh, který se ve skutecnosti stal o minulých Vánocích, ale v tuto chvíli se k nim dokonale hodí. Je o mladém muži, ríkejme mu Max, protože si preje zustat v anonymite. Na Štedrý den zažil velmi zvláštní masáž. Príbeh je také trochu smutný, ale má štastný konec, slibuji.

Max se teprve nedávno rozešel se svou prítelkyní, hlavne proto, že jejich zájmy byly príliš odlišné. Po sexuální stránce to mezi nimi fungovalo docela dobre, ale stále bylo co zlepšovat, pokud jde o predehru, zejména z jeho strany. Rád by ji trochu víc hladil, dokonce i trochu masíroval. Ale ona ho vždycky chtela cítit v sobe hned.

Nahradit prítelkyni sportem

Po rozchodu si Max nedostatek citu kompenzoval sportem. Témer každý den chodil do posilovny nebo hrál se sousedem badminton. Blížil se cas Vánoc a zacala se šírit jistá osamelost. Jeho soused odletel na nekolik týdnu za sluncem, zatímco pro Maxe bylo venku chladneji a šediveji.

Jednoho vecera, když náhodne surfoval po internetu, narazil na inzerát na thajský masážní salon, který se otevíral nedaleko jeho bytu. Výzdoba mu pripomínala dovolenou, pres obrazovku doslova cítil vuni korení Dálného východu a citrusových tónu. Jedinou masáž, kterou kdy absolvoval, byla v nákupním centru. Patnáctiminutová masáž hlavy a zad. Pomyslel si, že by možná mel zkusit opravdovou masáž. Možná by se mohl naucit pár technik, které by mohl vyzkoušet na své budoucí prítelkyni.

Byly Vánoce. Max sedel sám ve svém byte, žádný soused, žádná prítelkyne a zbytek kolegu s rodinami. Rozhodl se jít do posilovny na rozsáhlý trénink. Ani tam nebyli témer žádní další lidé. Po sprše cítil, jak se mu napínají svaly, a vzpomnel si na reklamu na thajský masážní salón.

Je cas vyzkoušet thajskou masáž

Cerstve osprchovaný se Max rozhodl, že se do salonu zastaví. Zvenku si všiml vánocní výzdoby a s radostí zjistil, že je otevreno. Pri vstupu ho s thajskou vstrícností privítala recepcní. Nechal se premluvit k devadesátiminutové olejové masáži. Mel spoustu casu.

Byl vyzván, aby šel do místnosti c. 1, zcela se svlékl, lehl si na bricho a cekal na masérku. "Svléknout úplne?" zeptal se a bylo mu receno, že to je standardní postup pri olejové masáži. Mel by se jednoduše prikrýt priloženým rucníkem. Nebylo to receno, a zatímco cekal, vychutnával si jemné aromatické vune ve vzduchu. Samotná místnost byla prostorná a stylove zarízená v asijském stylu, s nekolika vánocními dekoracemi pro navození atmosféry.

Ozvalo se krátké zaklepání na dvere a do místnosti s úsmevem vstoupila mladší masérka. Vyjádrila údiv nad tím, že v pozdním vánocním odpoledni jsou tu vubec nejací zákazníci. Max její údiv opetoval, že taková hezká žena jako ona není ten den doma se svým prítelem nebo manželem. Její úsmev zmizel a výraz zvážnel. Nezacházel snad príliš daleko? Pak jen rekla: "Thajská masáž s olejem, 90 minut, ano?". Max souhlasil a Kim - jak pozdeji zjistil - zacala.

Zacala mu hladivými, pomerne tvrdými pohyby masírovat nohy. To bylo dobré pro jeho svaly, potreboval toto uvolnení. Avšak místo toho, aby po nohách prešla rovnou na jeho záda, udelala mu druhé kolo na nohách. Tentokrát byly doteky mnohem jemnejší, témer jako pohlazení. Oci mu ztežkly a rozhostil se uklidnující pocit. Ale pak najednou, co to bylo? Byla to jen náhoda, nebo mu její prsty sklouzly po jedné strane varlat? Nedal na sobe nic znát a užíval si ten dotek. Když se totéž behem následujících deseti minut stalo ješte nejméne dvakrát a on ucítil, jak se mu v penisu hromadí krev, jen steží uveril, že to byla náhoda. Ale ani on, ani ona na sobe nedali nic znát. Nevymenili si žádná slova a v pozadí hrála relaxacní hudba.

Po nohách se Kim postarala o jeho záda a pak ho požádala, aby se otocil. Prišel cas na prední cást. Položila mu rucník na spodní cást zad a Max doufal, že si nevšimne jeho mírné erekce. Masáž nyní pokracovala na horní cásti jeho tela, spíše jemne, a obcas ho pohladila po bradavkách, což Maxovi pripadalo erotizující. Byl to snad její zámer?

Na prední stranu nohou mel v plánu jen jedno kolo. Zacala u chodidel a pak pomalu postupovala nahoru. Když se její ruce postaraly o oblasti poblíž jeho intimních partií, dokonce se v jednu chvíli dotkly i jeho žaludu, bylo po nem. Cítil, jak se mu zvetšuje a zvetšuje penis, a nemohl s tím nic delat. Mel zavrené oci a snažil se nemyslet na to, jak látka nad ním nabývá tvaru stanu.

Masážní príbeh se štastným koncem

Kim z nej na chvíli sundala ruce, obešla masážní stul a Max si všiml, jak ješte víc ztlumila svetlo. Pak pomalu odhrnula prosteradlo. Ted tam ležel nahý, jeho penis smeroval prímo vzhuru. Sotva dokázal myslet nebo se pohnout. Slyšel, jak dvakrát stiskla dávkovac oleje a pak pomalu priložila ruce tam, kde byl tvrdý a pulzovala v nem krev. Následovala úžasná - jak se ríká v odborných kruzích - jemná masáž. Netrvalo dlouho a zasáhl ho úlevný pocit a uvolnení pomerne velkého množství štávy.

"Veselé Vánoce!" rekla Kim potom. Max se naproti tomu jen usmíval a nezmohl se na slovo. Otrela mu rozmazané bricho vlhkým hadríkem a šla si umýt ruce.

Po návratu do pokoje si ti dva povídali více než hodinu. Podrobnosti zustaly soukromé, ale jedno se dá ríct: pro oba to mela nejakou formu "happy endu".

Copyright © 2008-2024 Massage123