English Deutsch

Adios 2012, ohlédnutí zpet

, Napsal:

Noviny, rádia a televizní programy obvykle v této dobe uvádejí výrocní recenze. V oblasti masáží se samozrejme nedeje tolik spektakulárních vecí, které by vyvolaly velký rozruch. Presto jsem letos zaznamenal dva trendy, které si zaslouží zmínku.

Obecne me teší, že – i když nabídky každou chvíli mizí – stále existují noví poskytovatelé tantrických nebo smyslných masáží. trh. Podle mého názoru to také odráží rostoucí potrebu. Touha po teple, po doteku, po relaxaci, zvlášte v težkých ekonomických casech, kdy je tlak na výkon obzvlášt velký. Chcete jít na místo, kde mužete na chvíli vypnout.

Ted ale k trendum: Nuru a párové masáže. Stále casteji jsou nabízeny Nuru masáže, kde je hlavní složkou, Nuru gel, používán pro své speciální kluzné vlastnosti. Speciální nakopnutí, zvlášte u masáží telo na telo. Casto se také setkávám s tím, že v nabídce jsou takzvané párové masáže. Jak jsou detailne navrženy, je velmi individuální. Ale nakonec je to o tom, jít na masáž jako pár a užít si ošetrení spolecne. V moderní spolecnosti, která podléhá méne silným morálním omezením, není nic špatného na spolecném prožívání erotického zážitku.

Jsem zvedavý, zda rok 2013 bude mít i další trendy. Podle mého názoru je zde stále velký potenciál, a to i ve wellness.

Na Massage123 dojde na konci roku a v následujících mesících také k nekterým inovacím, vcetne zavedení inzerátu. Podrobnosti o tom v pozdejším blogu. Drobnou novinkou, která je již aktivní, je možnost zobrazení adresy na mape.

Na to adios 2012. Preji vám smyslné svátky a štastný nový rok!

Copyright © 2008-2024 Massage123