English Deutsch

Starý nebo mladý?

, Napsal:
BlogPic

Pro mnoho návštevníku masáží není pochyb, že cím mladší masérka, tím lépe. Ale proc? A proc vlastne dává vetší smysl užít si alespon jednu smyslnou masáž od zralejší ženy. Zde je nekolik úvah o tom.

Svežest mladé ženy je okouzlující

Hovorit s mladou ženou je pro mnoho mužu stredního a staršího veku zvláštní radost. Samotná krása, svežest a témer panenství jsou okouzlující. Má dokonce omlazující úcinek. Volba je casto jasná pro návštevu nevestince nebo rezervaci eskorty a ve výsledku také pro návštevu masáže. Pokud je ale masáž opravdu o masáži, neodejdete z sezení vždy s úsmevem na tvári. Protože na jednu stranu – a to se casto ignoruje – je nepravdepodobné, že masérku pri masáži uvidíte, alespon vleže na briše. Vzhled je tedy druhoradý. Na druhou stranu s vekem pricházejí zkušenosti.

Takže, a pokud se presto rozhodnete pro mladistvost, je zklamání o to vetší, když si uvedomíte, že vás dívka sice dobre masíruje, ale s pekným happyendem je úplne zdrcená. Také je to tak, že po urcitém veku už není pro muže tak snadné se zamknout. To je na rozdíl od mladého muže, který má orgasmus témer od prvního intimního doteku. Osobne mám pravidelne lepší zkušenost s vyspelejším poskytovatelem z velmi prostého duvodu: Mužete ríct, že zkušenost existuje. Žena ví, kdy kde rešit a kdy kde pohladit. Ne vše se dá naucit na krátkém kurzu, dokonce i internetové tipy nejsou nicím víc než inspirací.

Pro me je krása smyslné masáže vždy, když jsou obe cásti správné. Masážní cást, která uvolnuje a umožnuje proudení energií, a záverecná cást, která energie opet uvolnuje.

Než tedy udeláte unáhlené rozhodnutí, meli byste zvážit, zda – v preneseném smyslu – jí jen oci, nebo jí celé telo. Mužete být tedy pozitivne prekvapeni, pokud svuj výber nezaložíte pouze na veku.

Copyright © 2008-2024 Massage123