English Deutsch

Poprvé...

, Napsal:

Jeden z prvních blogových príspevku zacnu vhodným tématem: moje první návšteva tantra masáže. Ale trvalo docela dlouho, než se to konecne dostalo k tomuto bodu...

Nepatrím k lidem, kterí rádi chodí do klasických nevestincu nebo saunových klubu. Težko ríct proc, nejak mi ta atmosféra proste nesedí. Tak tahle "scéna" me dostala. nikdy nijak zvlášt nezaujal a zustalo mi skryto, že byly i jiné nabídky, kde byla atmosféra jaksi jiná. A tohle jsme vymysleli jednoho dne na dovolené na pivu s kolegou. Rekl mi, že byl nedávno na jednom tantra webu, byl to ten, který provozovala EWA Tantra v Curychu. To, co se tam nabízelo, pro me bylo úplne nové. Lehnete si a nechte se hýckat, po celém tele - opravdu po celém tele?! To zní nejak vzrušující a jinak.

Výzkum

Po návratu ze slunce a pláže jsem zacal surfovat po okolí. Klícové slovo „Tantra“. Podíval jsem se na web EWA Tantra zminovaný mým kolegou, šel dál a našel další podobné nabídky. Dákini – tehdy ješte v Russikonu. Kosmická tantra nebo Andana v Curychu. Kolovaly mi myšlenky, opravdu se nabízí neco jiného než v nevestinci? Jak taková „tantra masáž“ probíhá? Presne tak? Znovu a znovu jsem se ocitl na stránkách, kde byl slibován nový masážní zážitek, hluboká relaxace a aktivace sexuální energie.

Dlouho jsem váhal. Sama jsem byla nekolikrát na masáži ve wellness hotelech. Byli v porádku. Ale trochu nuda. Tajne jsem si ale prál, aby se jedna nebo dve z masérek náhodou dotýkaly intimních partií. Jednoho dne jsem byl pripraven: konecne jsem chtel zažít masáž, která byla jiná. Z nejakého duvodu jsem mel pocit, že "Dakini" jako "novácek" být v tech nejlepších rukou.

Sexuální energie

Byla to návšteva, kterou si pamatuji dodnes a nelituji. Byla to návšteva, která mi ukázala nový svet potešení a relaxace. Sice ne královnou krásy, ale ve dverích me privítala velmi milá Rakušanka. Po sprše zacal rituál na podložce. Doteky a slovy me vzala do jiné sféry. Cítil jsem vune, nechal hudbu pusobit na me své kouzlo, cítil, jak ve mne buduje sexuální energii. Bylo to krásné napetí, které skoncilo silným orgasmem. Odcházel jsem spokojený a až do pozdního vecera jsem v sobe cítil zvláštní lehkost.

S odstupem casu a poté, co jsem zažil nekolik desítek dalších tantra masáží, musím ríci, že svou první tantra masáž stále považuji za jednu z nejintenzivnejších.

Copyright © 2008-2024 Massage123