English Deutsch

Krása být naprosto pasivní...

, Napsal:

Mnoho mých známých nesdílí fascinaci erotické nebo tantrické masáže. Myslí si, že je to nuda. Sexuální touha mnoha lidí vyžaduje více, bez pohlavního styku je sezení jako currywurst bez kari. Musí tam být tápání a bouchání. Opravdu musí?

Je nesporné, že sex je neco krásného a naplnujícího – zpravidla a doufejme pro obe strany. Naplnení ale muže prijít i ze smyslné masáže každou chvíli. Masáž, u které nemusíte na nic myslet, mužete jen vypnout. Mužete být naprosto sobectí, nemusíte myslet na partnera, jeho spokojenost, jeho potreby. Lehnete si a užívejte si. Ale ano, musíte být pripraveni zapojit se do takového zážitku.

Proc je stále více nabídek masáží, kde není stredem zájmu sexualita, ale spíše pasivní požitek? Jednoduše proto, že je to rostoucí potreba. Celodenní hektický shon v kancelári, stres se schuzkami, otravní zákazníci... proste jste tu neustále pro ostatní. V urcitém okamžiku stací, potrebujete „pauzu“, pauzu, reset. Ponorte se do sveta, který uvolnuje, odbourává tlak a celostne uspokojuje. A myslím, že to druhé je obzvlášt duležité, protože ano... bežná masáž muže také uvolnit a uvolnit napetí, ale je to jen hlavní chod bez dezertu. Každou chvíli si musíte a mužete doprát dezert.

Osobne bych si prál, aby bylo více tantry popr. Nabídka masáží, které jsou vecer otevrené o neco déle. Zejména ti, kterí hodne pracují, zrídka opouštejí obchod v 17 hodin, ale pravdepodobne o jednu nebo dve hodiny pozdeji. A pak by byl presne ten správný cas jít do místnosti, kde mužete nechat celý den za sebou.

Abych se vrátil k názvu blogu na konci: Krása úplného bytí pasivní je práve to, nedelat nic. Zkuste to!

Copyright © 2008-2024 Massage123