English Deutsch

Primerená cena relaxace

, Napsal:

Jedna vec je jasná: každý, kdo využívá nabízenou službu, za ni musí zaplatit. Kdy je ale cena za masáž férová, kdy je príliš drahá a možná až príliš levná? Existuje vubec jasná odpoved? Zde je nekolik myšlenek na téma, o kterém se na erotických fórech casto diskutuje.

Jasný konsensus obvykle není zrejmý, ale na jedné veci se obvykle shodneme: nejlevnejší nabídka poteší jen pár lidí ; naštestí - ty nejdražší veci si však muže dovolit jen pár štastlivcu. Každý má jiné preference, predstavy, ocekávání a rozpocty.

Udelejme si výlet mimo erotiku. Stejné situace, jiný základ. Rád chodím jíst do restaurací. Ve vetšine prípadu je to italská restaurace za rohem. Není to drahé, ale ani levné. Jeho testoviny byly vynikající a služba byla prátelská. Na požitku byste nemeli šetrit, ale špickovému šéfkuchari to stací jen pro speciální príležitosti.

A co kvalita? U poskytovatelu služeb, jako jsou tesari nebo právníci, chcete, aby byla práce dokoncena k vaší naprosté spokojenosti. Cena hraje vedlejší roli. Co získám, když najmu nezkušeného truhláre, který je velmi levný, ale musí nekolikrát vylepšovat, dokud není výsledek alespon uspokojivý?

V podstate si vymenujete nápady s práteli nebo na internetu O restaurace, poskytovatelé služeb nebo treba masáže, predávají se zkušenosti a doporucení. A podle mého názoru zde vzniká neco velmi duležitého: tržní cena, takríkajíc prumer toho, co je široká verejnost ochotna za neco zaplatit.

Omezme se opet na príjemné, relaxacní masáže . V této oblasti jsou také tržní ceny, ale mejte na pameti, že se liší v závislosti na regionu nebo zemi. Totéž platí pro ostatní veci v živote. Za erotickou masáž ve Švýcarsku zaplatíte v prumeru 150 až 200 CHF. V Nemecku mezi 100 a 130 EURO.

Je tedy poskytovatel, který úctuje více nebo méne, než je prumerná cena, príliš drahý nebo príliš levný? Ne! Je však nesporné, že cenove citlivý zákazník volí predevším nejlevnejší nabídku, zatímco luxusuchtivý gurmán se cítí lépe ve vyšším cenovém segmentu. Ten pak bude právem klást vysoké nároky na odpovídající nabídky. To znamená 5hvezdickové místo a nekompromisne zkušenou a upravenou dámu.

Záver: Každý si musí rozhodnout sám, jaká cena je pro nej férová. Pokud máte urcitou financní flexibilitu, mužete si dovolit nehledet jen na cenu a doprát si možná trochu luxusu. Objednáte si masáž, abyste vypnuli, odpocinuli si a neco zažili. Meli byste tedy jít tam, kde je pro vás osobne to pravé prostredí, sympatie a služby a až na druhém míste je cena.

Copyright © 2008-2024 Massage123