English Deutsch

Tichý poslední dotek

, Napsal:

Pokud masáž nabízí i smyslovou složku, mela by být tato cást samozrejme stejne príjemným zážitkem jako masáž samotná. Masérce však casto chybí know-how k provedení opravdu skvelé jemné masáže. Myslím, že je to škoda, protože si nemyslím, že jsem jediný, kdo dokáže promenit dobrou celkovou zkušenost v vracejícího se zákazníka.

Dovolím si proto zde uvést nekolik tipu Jak aby mužský príjemce masáže opustil zážitek. Rekneme, že toto je 2. cást Donovy cesty k lepší ejakulaci.

Tentokrát je to opet o okamžiku tesne po ejakulaci. Jaký by mel být konecný dotek? V 1. cásti jsem napsal, že jako masérka byste za žádných okolností nemeli pokracovat ve stejném rytmu, ale meli byste zaradit první rychlostní stupen ihned po prvním stríknutí a pokracovat v case s ejakulací.

Ano - a to by byl aktuální tip – mužete se také úplne prestat hýbat. Ruka pak jen lehkým tlakem drží penis. Tento tlak je nejduležitejší soucástí finálního úchopu, se kterým si také mužete pohrát. Jemne pohybujete prsty a zkoušíte ruzné variace tlaku. Obzvlášte úcinné je o neco silnejší pritlacení tesne pod žalud. Pokud se muž pustí a je na míste poslední sevrení, muže to snadno vyvolat další malé orgasmy. Jako trešnicku na dortu se masérka mohla druhou rukou lehce dotknout ritního otvoru.

Na záver je treba zmínit, že „klidný záverecný úchop“ Nejúcinnejší je, pokud byl muž pri masáži predem ponekud sexuálne stimulován. A samozrejme, že tato technika nemusí fungovat stejne dobre každému muži. Krome toho, že každý je jiný, hraje duležitou roli i nálada a touha.

Copyright © 2008-2024 Massage123