English Deutsch

Zastavená ejakulace

, Napsal:

Existuje nespocet zpusobu, jak vyvolat u muže ejakulaci a orgasmus. Joe Kramer má na to celou „Bibli“. který se casto používá pri tantra masážích.

Jiné dámy spoléhají na svou intuici, zatímco jiné proste delají to, co jim bylo receno. Výsledek nemuže být odlišnejší. V rámci príjemné masáže je samozrejme kladen duraz na požitek. A pokud je na konci nabízena jemná masáž, nebo elegantneji receno masáž lingamu, melo by to celé sezení dustojne završit.

Duvod, proc píšu tento príspevek na blog, je založen na nedávná zkušenost s thajskou masáží. Hned mi to pripomnelo ruzné jiné spíše negativní jemné masážní zážitky s asijskými masážemi. Není v žádném prípade „standardní“, že soucástí thajské masáže je na záver jemná masáž. Proto by clovek nemel a nemel neco takového ocekávat. Osobne se do toho s masérkou taky nebavím. Když se mi to však nabídne, vetšinou ríkám ano – vždyt mám rád kulminaci. Ocekávám, že to bude pekný zážitek, ale bohužel jsou casto problémy s technikou. V této souvislosti odkaz na mé komentáre v clánku "Technologie delá hudbu...".

Nejhorší vec, kterou shledávám, je to, cemu ríkám "udušená ejakulace". urcit. Tehdy si masérka všimne, že nastal cas a nejen že penis témer rozdrtí o žalud, ale také ho silne ohne nahoru. Aby žádná kapka spermatu nelétala náhodne kolem a mohla pristát pouze na vašem briše. Nádherne nepríjemný pocit, který dokáže okamžite znicit i velmi dobrou thajskou masáž.

Záver: Jemnou masáž byste meli nabízet pouze tehdy, když vás za prvé baví a za druhé umíte, jak na to Clovece muže si to užít.

Copyright © 2008-2024 Massage123