English Deutsch

Hranice 'sociálních'

, Napsal:
BlogPic

Nový internet je casto o sociálních interakcích, sdílení, lajkování nebo udelování bodu. To, co na první pohled zní velmi zábavne nebo užitecne, má pri kritickém premýšlení i své stinné stránky. Kdo má z jakých možností prospech?

Sociální média

Massage123 má kanál Twitter a Stránka na Facebooku. Správa obou se ukazuje jako ponekud obtížná. Velkým problémem je Facebook. Lídr na trhu sociálních sítí nedá na erotiku dopustit. To znamená, že musíme držet rukavici pro nás i pro poskytovatele. Šance na zablokování je vysoká. Stejné téma s Facebook dcerinou spolecností Instagram, která by se jinak v mnoha prípadech ukázala jako skvelý marketingový nástroj.

Zustává Twitter, který alespon v soucasnosti nemá žádné výhrady k erotice nebo dokonce sexu. Dokonce tam mužete zverejnovat holá fakta - to by bylo proti švýcarským nebo nemeckým zákonum -  ale ne proti pravidlum platformy. Ve srovnání s Facebookem je na Twitteru relativne málo nemecky mluvících lidí, takže pro poskytovatele to není nejlepší volba, ale v tuto chvíli je stále nejlepší.

Další prekážkou je anonymita. Ne každý chce používat svuj soukromý facebookový profil ke sledování nekoho, kdo má co do cinení s erotikou. Twitter je zde také napred: mužete a smíte si vytvorit úcet pod pseudonymem.

Aktuální tip: Pokud chcete být aktivní na sociální síti jako masér, pak je aktuálne nejlepší adresou Twitter. Mimochodem, pokud nám pošlete své jméno na Twitteru, rádi vás budeme sledovat.

Sociální interakce

Nyní mužete na internetu najít hvezdickové recenze na všechno: produkty, hotely, restaurace, ... Co zpocátku zní velmi prakticky pro nalezení dobré nabídky, má také problém: spolehlivost, sladkost. Nyní existují spolecnosti, které se specializují na poskytování recenzí, kdykoli je to možné, jménem svých zákazníku. Toho lze využít i negativne, totiž k tomu, aby se konkurenti ukázali ve špatném svetle. Naštestí se takové manipulace casem projeví; musíte se naucit císt mezi rádky.

V konecném dusledku je to také duvod, proc se v Massage123 vyhýbáme recenzím. Riziko nesprávných hodnocení nebo nesprávných interpretací je príliš velké. Zejména v tomto sektoru hrají velkou roli mekké faktory: chemie, denní forma, ocekávání... Pokud se presto chcete o své dobré ci špatné zkušenosti podelit s širokou verejností, mužete tak ucinit na príslušných fórech jako je Sexforum.

Sociální záver

Sociální síte mají své limity, zvlášte pokud jde o nejkrásnejší téma na svete. Naštestí se život nedeje jen na internetu, ale také v reálném svete. Pres internet se totiž na masáž nedáte. Ale internet alespon pomáhá – z pohledu zákazníka – udelat si o nabídce lepší obrázek a nabídky obecne najít.

Copyright © 2008-2024 Massage123