English Deutsch

Technologie delá hudbu...

, Napsal:

Jsou muži, kterí jsou pevne presvedceni, že „dobré kurva“ je jediná pravdivá vec. Tvrdím, že tito muži si nikdy neužili dobrou jemnou masáž – nebo v Lingua Tantrica – masáž Lingam.

Tajemství samozrejme spocívá v technice a v tom, zda ji paní zvládla. Prekvapive – a casto jsem to sám objevil v soukromých prostredích – mnoho žen netuší, jak udelat dobrou intimní masáž. Musím priznat, že to není jednoduché. To muži ztežuje manuální stimulaci ženy. Koneckoncu, nevíte, jaký je pohyb nebo dotyk. Ale stejne jako u mnoha vecí zde platí: praxe delá mistra.

Prvním dobrým základem je uvedomení si, že nahodilé a divoké škrábání obvykle není žádná legrace. Termín "jemná masáž" znamená muže být interpretováno tak, že znamená "jemný" nebo zaujme jemný prístup. Na zacátku jemné prozkoumávání penisu, doteky a hlazení žaludu nebo varlat. Durazne se doporucuje použití oleje. Pro mnoho mužu jsou suché masáže bolestivé, bohužel neco, ceho si nekteré ženy evidentne neuvedomují.

Vedeli jste, že americký tantrik Joe Kramer vyvíjí nespocet technik pro masáž lingamu? Existuje mnohem více zpusobu, jak zvýšit potešení, než omotat ruku kolem hrídele a pohybovat jí nahoru a dolu. Nemecký ucitel tantry Andro Rothe to popisuje ve své knize „Orgasmusschule“. jde ješte dále a ukazuje, jak mužete zažít orgasmus po celém tele se správnou technikou. Pridávají se také dechové a zpomalovací techniky.

Podle mého názoru stojí za to si osvojit ruzné techniky. Jako žena poskytnout muži více potešení a stejne jako muž nabídnout žene lepší zážitky krome pronikání.

Na toto téma existuje spousta literatury. Pokud neradi ctete, DVDYoni & Lingammassagez nemeckého produkcního domu "Intimatefilm" navrhl. K dispozici v mekké verzi na Amazonu, explicitní, nesestríhaná verze v Orgazmik Shop .

Copyright © 2008-2024 Massage123