English Deutsch

Necekane erotická masáž

, Napsal:

Dlouho jsem nemohl sdílet nadšení svého okolí z klasických masáží. A co mám na mysli, jsou normální masáže jako ty, které dostanete v každém wellness chrámu nebo fitness parku. Jen hnete pod neony. Hrozný. Dokonce jsem od sportovní masérky dostala poukaz na Vánoce na 6 procedur. Jakmile jsem odešel, mel jsem toho dost. Koneckoncu, nemel jsem žádné stížnosti a jen tak ležel hodinu, aby ti nekdo ohnul kosti? Mel jsem lepší veci na práci...

Aromatická masáž pro páry, konecne neco, co si mužete užít

Muj postoj se poprvé zmenil na dovolené na krásném ostrove Maledivy. Témer osamelý s prítelkyní, celý den se potloukat u stánku a nic nedelat. Ale ne tak docela: Byla tam chata, kde se nabízely masáže. Nechal jsem se premluvit na aromatickou masáž pro páry. Dve masérky, dve lehátka, príjemná hudba a príjemný vánek. Byla to jiná masáž, daleko od sportovního masážního mucení. Byla to masáž, kterou si clovek mohl opravdu užít. Samozrejme na tom nebylo nic erotického, ale když mi masírovala nohu, poprvé mi hlavou proletela myšlenka, jaké by to bylo, kdyby se její ruce náhodou dotkly mé tycinky pro potešení...

Po dvou letech jsem mel stejné myšlenky znovu, když jsem byl s kolegy v Šanghaji. Nekolikrát jsme šli na masáže - oficiální, ne špinavá místa. Pak se ale poprvé stalo, že se mých koulí pri masáži náhodne dotklo. S každou masáží jsem doufal, že v tom možná bude víc. Ale nebylo to tak. Ale myšlenka na to se mi pomalu zacala usazovat v mozku.

Samozrejme jsem mohl nekdy zajít do príslušné restaurace. Ale to jsem nechtel. Nakonec jsem chtel zvláštní nakopnutí, nakopnutí, které se stane necekaným a náhle erotickým.

Vykoupení v Thajsku

V Thajsku jsem byl vykoupen ve dvou smyslech. Nekdo by mohl ríct: "To je logické..." - ale delej to! Byl to normálne vypadající masérský dum, pekne vyzdobený, vonavý a s masérkami v tradicních uniformách. Ve vstupním prostoru byly turistum poskytovány masáže nohou a kdo si objednal olejovou masáž, byl vyveden do horního patra. Bylo tam nespocet lehátek, každé oddelené závesem. Vnitrne jsem se pripravoval, že proste na 90 minut vypnu.

Paní tedy zacala jako obvykle, nejprve si dukladne promasírovala nohy. Ale po chvíli jsem cítil, jak se její ruka znovu a znovu velmi približuje k mé soukromé oblasti. Tak blízko, až me jednou zcela zretelne pohladila po koulích. Jen jsem snil? Tam, znovu! Tentokrát jemný proužek pres muj hrídel. Udelala to schválne nebo to byl nejak jen preklep? Moje myšlenky se honily. Tyto zvláštní doteky pricházely znovu a znovu, ale jinak pokracovala v masírování jako obvykle. Krev se pomalu zacala hromadit, a když me požádala, abych se otocil, mírnou erekci už nebylo možné skrýt.

Videla to? Po otocení mi rucník ihned znovu položila pres bederní oblast. Byla to zvláštní atmosféra, pocity brnení nahradily relaxacní masážní pohyby. Ani na predku nebyl jasný kontakt, ale muj penis byl stále lehce ztuhlý. Když se dostala zpet do stredu svého tela, najednou jsem cítil, jak její ruka prodlévá mezi mýma nohama. Nahmatala varlata a prejela prsty po spodní cásti penisu. Puls mi zrychlil, co se ted stane? Velmi jemne a jako by to byla ta nejnormálnejší vec na svete, mi zacala masírovat péro. Druhou rukou si hrála s mými mícky. Delala to s nasazením a kdyby nebyla taková tma, videl jsem na její tvári šibalský úsmev.

Po mém vyvrcholení mi bez komentáre setrela sperma a udelala mi krátkou masáž hlavy. A pak to prišlo, nechvalne známý „Finis Mistel“. Ano, muj bože, jak zvláštních 90 minut! Hlavne v tom, že nežádala spropitné ani príplatek. Což, jak jsem pozdeji zjistil, je velmi neobvyklé.

Copyright © 2008-2024 Massage123