English Deutsch

Slavná ejakulace

, Napsal:

V predchozím príspevku na blogu jsem mluvil o „šokované ejakulaci“. vynechán. To je, když masérka krátce pred koncem penis témer zmáckne a odkloní daleko od sebe, aby se v její blízkosti nekontrolovane nedostala žádná kapka spermatu. Není to pekný zážitek.

Ted je ale otázkou, jak to mužete vylepšit? Nepredpokládám, že budu hrát v lize krále masáží lingamu Joe Kramera. Presto si myslím, že v této oblasti mohu dát jednu nebo dve dobré rady. Možná 1. díl série s názvem Don's Path to Better Ejakulace? Uvidíme.

Myslím, že mnoho lidí sdílí muj názor, že je hezké, když vám žena masíruje penis. Zatímco pro muže není tak snadné doprát žene orgasmus z ruky, vetšinou je to jednodušší naopak. Ale je to príjemné pouze tehdy, když je technologie správná. O nekterých negativních príkladech jsem již mluvil dríve. Ted jde o to, jak mužete oslavit ejakulaci. Jde tedy o okamžik od okamžiku tesne pred vyvrcholením do okamžiku, kdy odezní.

Je duležité, aby žena, která masíruje, cítila nebo aby jí bylo receno, kdy nadešel cas. Pak nadešel okamžik pro zvláštní jemnou práci. Nejhorší, co mužete udelat, je pokracovat v rychlém trhavém pohybu rukou ve stejném rytmu po celou dobu vyvrcholení. Hned od první ejakulace to zacíná docela bolet a pocit uvolnení prechází v krecovitý pocit. Kouzlo proto spocívá ve zmene rytmu na pomalé, oduševnelé pohyby ihned s prvním šplouchnutím – s jasnými prestávkami. Protože to vetšinou nekoncí prvním stríknutím, vyvrcholení pulsuje a každý nový pohyb zpusobí další vymrštení. Trik spocívá v tom, že posunete ruku nahoru v souladu s lušteninami, skoro jako byste chteli vymácknout párek. V závislosti na muži to mohou být pouze 2 nebo 3 pulzy, u jiných to muže být 6, 7 nebo více. Pokud nejsou žádné pulsy, jednoduše držte penis chvíli v ruce, možná obcas lehce pohnete prsty. Ne více. Tohle je oslavovaná ejakulace.

Prenesene receno: Jako žena byste si to meli predstavit, jako byste sjíždeli z dálnice a pak museli prudce brzdit, dokud na križovatce neuvidíte první cervenou. . Dokud nezustanete stát na míste.

Poznámka na záver: Spermie nejsou jedovaté ani žíravé. Pokud se na krátkou chvíli prilepí na hrbet ruky nebo prsty, ruce vám nepoškodí. Není tedy duvod utíkat k umyvadlu, jako by vás kousla vosa. Oslava spocívá v klidu a relaxaci.

Copyright © 2008-2024 Massage123