English Deutsch

'Jsi na špatném míste'

, Napsal:
BlogPic

Jako pravidelný host masáží toho zažijete hodne. Zpravidla jsou to hezké zážitky, ale nedávno se mi stalo neco docela mimorádného. Na konci jsem byl uvítán slovy "Prosím, nevracejte se" (Prosím už nechodte) sbohem.

Jak ale k tomuto drsnému odchodu došlo? Místo: Bangkok. "Masáž Sabai Sabai" v neškodné ulici, obklopené ruznými mezinárodními hotely. Masážní salon, který zvencí vypadá jako stovky dalších: pred vchodem sedí pár masérek, bouchají do mobilu a kricí „masáž, masáž...“ na procházející turisty. poté.

Protože jsem byl ve vedlejším hotelu a chtel jsem jen masáž, šel jsem dovnitr - bez jakýchkoli ocekávání krome olejové masáže. Uvnitr jsem dostal menu. držel pod nosem: „olejová masáž 500 bahtu,“ vezmu. A myslel jsem si, že je to vlastne trochu drahé na místo, které je velmi prumerne zarízené.

Zacalo to dost nenápadne, záda a nohy promasírované a asi po pul hodine byl cas na otocení. Sotva o pet minut pozdeji jsem byl dotázán, zda chci "Speciální služby" vedet. Hmm ne, nevím. Poté byl informován, že to mimo jiné zahrnuje honení, kourení a sex. No, stále mužete získat nabídku rucní práce, ale ta je nabízena pouze ve zjevnejších salonech a pak na zacátku a ne v polovine.

Tato rucní práce je trochu drahá...

No, mohl jsem být z rucní práce nadšený, ale když jsem zjistil, že to bude stát o 1000 bahtu více (ve skutecnosti je 500 obvyklých), zdvorile jsem odmítl. A od té doby šla atmosféra jen z kopce. Poté mi bylo sdeleno, že za samotnou masáž nedostala žádné peníze - ta šla šéfovi - a že si vydelala pouze na doplnkových službách. A každopádne tohle je obchod s doplnkovými službami a tady jsem na špatné adrese. Jasne.

Zrejme jsem nebyl schopen vcas vycuhovat (predražený) obchodní model. Omlouvám se - nebo ne. Prekvapive masáž dokoncila, i když vrcela.

Cestou ke dverím jsme prohodili pár neprátelských slov. Nemyslela si, že má smysl kontrolovat konkurenci a jen rekla, že už sem nemám chodit. Žádný problém, znám spoustu alternativ, které jsou hezcí, levnejší a hezcí a nakonec vás nenakopou do zadku.

Copyright © 2008-2024 Massage123