English Deutsch

Fetish se setkává s masáží

, Napsal:
BlogPic

Stále casteji se setkávám s nabídkami masáží, které na požádání doplní ošetrení necím z fetiš sveta. A to nemluvím o dominách, které ted delají i masáže. Ne, jde o masérky, které se snaží zážitek z masáže sofistikovane okorenit nebo udelat více vzrušující. Osobne chodím na smyslnou masáž, abych si domu odnesl speciální a uvolnující zážitek, který jiste muže mít své drsné hrany. Každý, kdo takové návštevy casto navštevuje, možná chtel trochu zpestrení a toho lze rozhodne dosáhnout ponorením se do bizarní erotické knihy receptu. Je duležité, aby takové aplikace nebyly odsunuty do kouta prostredí, protože k cistému sexu mají na míle daleko.

Už jsem narazil na tyto nabídky:

Masáž naslepo
Po celou dobu masáže máte zavázané oci. Myšlenka je taková, že se mužete ješte více soustredit na doteky, vune a zvuky. Na konci vás ceká extrémne intenzivní zážitek.

Masáž pout
Zde jsou ruce a/nebo nohy svázány tak, že už necítíte, že mužete hýbat se. To má za následek pocit být „vydán na milost“, což muže v konecném dusledku vést k zesílení prožitku. Zvlášte pokud masérka umí situaci dobre využít, napríklad lechtáním, kostkami ledu, sladkou bolestí...

Dominantní masáž
Toto jsou živly na pomoc byly použity klasické S/M. Masérka v dominantní roli bezostyšne využívá svého postavení, rozkazuje, možná používá bic nebo slovne ponižuje svázaného hosta.

Masáž chodidel
Nejde jen o pricházející používají se ruce masérky, ale i nohy. Mnoho mužu dává prednost krásným ženským nohám a nechat se jimi masírovat a laskat je zvláštní potešení.

Neco, co me spontánne napadne, ale ješte jsem nevidel to, co jsem videl, byla by odevní fetiš masáž . Lak, kuže, hedvábí nebo nylon jsou typické materiály, které jsou na pokožce zvláštní a mohou také zintenzivnit ošetrení. Možná se nekdo chopí nápadu. Ne nadarmo se pri tantra masáži používá perícka nebo jemné hadríky...

Copyright © 2008-2024 Massage123