English Deutsch

Mistrovství sveta ve fotbale a tantra

, Napsal:
BlogPic

Nevím, jestli se mi to podarí, ale vzhledem k soucasné situaci zkusím téma "fotbal". a "Tantra"; k porovnání. Mužete si dovolit udelat neco nevšedního a kdo ví, treba se dostaví pár prekvapivých výsledku?! Možná se mi podarí dokonce primet kamaráda z fotbalu, aby se zacal zajímat o tantru a naopak...

Fotbal a tantra vypadají pro lidi zvencí docela triviální. Jedna zahrnuje partu mužu bežících za mícem, druhá zahrnuje esoterické triky. Kdo se do nejaké záležitosti nebo tématu nevenuje hloubeji, muže casto skoncit s povrchním pohledem. Fotbal, stejne jako Tantra, muže mít obrovské hloubky a být velmi vzrušující.

Pojdme si trochu zafilozofovat: Fotbal má sice jasný cíl, ale možná dosáhnout vítezství díky velké fyzické námaze a energii V Tantre je to jen opak. Cílem cesty je na hodinu i déle si ruznými zpusoby odpocinout, nacerpat nové síly a dokonce lépe poznat své vlastní telo. I když je to pro mnohé jeho soucást, konecný vrchol nemusí být nutne cílem. Ve fotbale je jednoznacne vyžadována aktivní úcast od všech zúcastnených, u klasické tantra masáže je príjemce v pasivní roli.

Zajímavostí je, že obvyklá doba pro tantra masáž je Masáž trvá 90 minut, ve stejnou dobu jako fotbalový zápas. Ale jsou tu i další podobnosti: Oba se skládají z bezpoctu rituálu a dokonce me napadá jeden identický rituál, totiž rituální pozdrav. Predání znaku klubu vs. Namaste. A než to zacne, fotbalista si sundá tréninkovou bundu, v Tantre se sundá kimono.

Nekdo by se mohl zeptat, ale tantra je velmi intimní, zatímco fotbal je opak? V nekterých ohledech je to samozrejme pravda, ale dobrý fotbalový tým má alespon hluboké spojení a tráví spolu hodne casu. Jen když je chemie správná, muže to na hrišti fungovat. Dá se dokonce ríci, že cím lepší je chemie mezi tantrikou a príjemcem, tím intenzivnejší je zážitek.

Konec je ve fotbale stejne jako v tantre relax, na jednu stranu, když to zvládnete na hrišti, abyste porazili soupere, na druhou stranu, pokud tantra masáž vedla k explozivnímu vyvrcholení.

Tip na záver pro fotbalového fanouška: nejprve si užijte zápas a pak si užijte tantra masáž. premente víteznou energii na pozitivní energii pro telo. Vhodné adresy jsou k dispozici na Massage123...

Copyright © 2008-2024 Massage123