English Deutsch

Massagesuche v Hong Kongu

, Napsal:
BlogPic

V následujícím textu popíšu zážitek ze zahranicí, presneji z Hong Kongu. Po nárocném dni mi masáž pomohla uvolnit se, trocha relaxace nikdy neuškodí. Nehledal jsem však žádné nabídky na cervenou, i když záverecná jemná masáž by zážitek samozrejme bájecne završila. Kde ale vlastne najít užitecnou masáž? Všude cínské znaky a na predraženou masáž v hotelu jsem nemel chut. Bylo už kolem 10. hodiny vecer a vedro bylo ješte dost znát. Stál jsem na križovatce na známé a dost hektické Hennessy Road. Když se rozsvítilo zelene, zacal jsem bežet a mel jsem štestí, asi po 5 minutách jsem narazil na dum s nekolika svetelnými nápisy, každý s nápisem „masáž“. bylo rozpoznatelné – zjevne nekolik nabídek na jednom míste.

Vchod do domu vypadal jako normální obytná budova, úzký a ne príliš lákavý. Nevadí, jiné zeme, jiné zvyky. Vybehl jsem po schodišti a v každém patre na konci chodby jsem uvidel dvere, kde bylo opet napsáno uvolnující slovo „masáž“. bylo k prectení. Dvere v horním patre byly skutecne otevrené, tak jsem tam vešel. Byla to docela malá místnost bez skutecného zarízení. Pár židlí, stul a dvoje dvere. "Masáž?" prišel z rohu. Rekl jsem ano a dostal jsem kartu s cenami. Rozhodl jsem se pro olejovou masáž a byl jsem okamžite umísten za jedny ze dvou dverí. Krátce nato prišla masérka a prikázala mi, abych se „svlékl“. a zase zmizel. Nebylo to tak snadné, protože místnost byla extrémne malá a já jsem se nemohl témer hýbat. Ale ano, nejak to zabralo a rozložil jsem se na lehátku. Následná masáž byla technicky bezchybná, ale bez rizika opakování. Bylo už pozde, cas jít spát a další den se otevrely dvere oznacené „Thajská masáž“. srazit o patro níž.

Erotismus, kde jsi?

Následující den utekl rychle, jen všudyprítomná klimatizace casem prekáží. Podle plánu bylo toho vecera na rade další masážní studio ve stejné budove. S "thajskou masáží" musel jsi zazvonit. Nekdo otevrel dvere a pozval me dovnitr. V malé predsíni - nebo spíš skoro obýváku - bylo pár pohovek a šla televize. Nebyla tam žádná zvláštní atmosféra. Žena me pak zvedla a odvedla do místnosti, kde bylo nekolik masážních stanic, každá oddelená závesem. Všechno vypadalo trochu improvizovane a žena sama byla Cínanka, mela na sobe jednoduché kalhoty a sotva mluvila anglicky. Tady jsem si na masáž musel obléknout nejaké spodní prádlo. Hodinová masáž probehla bez zvláštních incidentu. Takže kniha erotiky nebyla otevrena, abych to rekl.

Poslední den pobytu jsem to zkusil znovu vecer na stejné adrese, tentokrát v 1. patre domu, který potreboval rekonstrukci. Na zvonek odpovedela atraktivní dívka v jakési uniforme a na podpatcích. Tohle má trochu víc stylu než ta patra nahore, pomyslel jsem si. Nabídka však byla zhruba totožná s ostatními studii. Vybral jsem si olejovou masáž a byl jsem odvezen do místnosti s masážním stolem. Místnost naplnila jemná relaxacní hudba, zatímco na jiných místech jste slyšeli chatovat lidi. I tentokrát jsem byl požádán, abych si oblékl boxerky, které byly poskytnuty. Dobre, oblec si to, lehni si na lehátko a cekal.

Radostné masážní prekvapení

Dívka zacala s masáží a myšlenky v mé hlave se tocily kolem nejak provokativního outfitu. No, asi v polovine masáže jsem si zacal uvedomovat, že jsem skoncil na ponekud zvláštnejším míste. Najednou - stále jsem ležel na briše - mi trochu stáhla kratasy a zacala mi hníst zadek. Ruce obcas proklouzly mezerou a zacaly se dotýkat vecí, na které by se normálne pri klasické masáži nesahalo. O pár minut pozdeji mi úplne sundala kalhoty a pokracovala v masírování nohou. Nechybely ani hmaty, které – rekneme to tak – nejsou u masáže standardní. Musel jsem se pak otocit a masáž nohou se brzy zmenila ve velmi rozsáhlou a zrucnou masáž lingamu. Prekvapení bylo hotové. Když jsem odcházel, podekoval jsem vám velkorysým spropitným a pravdepodobne budu na ten vecer chvíli vzpomínat.

V cizím meste to tak proste je. Zkoušet je lepší než studovat, zvlášte v Asii. Musíte mít trochu trpelivosti a být pripraveni na prumerný zážitek. Internet je v mnoha prípadech omezenou pomocí, nabídky, masérky a studia se mení každý mesíc. V lepším prípade je to pro vodítka ok, zbytek si musíte prozkoumat sami. Preji vám s tím hodne úspechu.

Copyright © 2008-2024 Massage123