English Deutsch

Hledáte masáž v Malaze

, Napsal:
BlogPic

Mesto Malaga se nachází na samém jihu Španelska, na pobreží Costa Sol. Nedávno jsem tam letel, abych se na chvíli vzdálil chladu. Malaga má krásné pobreží a má co nabídnout i kulturne. Naneštestí bylo príliš chladno na to, abychom na pláži zustali déle. Tak jsem se podíval, co se nabízí za masáže. Naštestí jsem narazil na nekolik nabídek (erotických) masáží, z nichž pár je v okolí starého mesta, a proto se k nim dá dostat, aniž byste museli dlouho jezdit.

Príliš mnoho padesáti odstínu...

První nabídka s peknými webovými stránkami byla bohužel pouze ve španelštine a dále jsem se po telefonu nemohl dostat, protože jsem nemel dostatecné jazykové znalosti. Je to škoda, ale je lepší, když si s tím druhým mužete neco vymenit. Mel jsem vetší úspech s císlem 2 na mém seznamu. Paní mluvila perfektne anglicky po telefonu, pres sms na mobil jsem dostal adresu a jelo se. Místo skoncilo jako byt, primerene moderní, ale trochu stísnený. Masážní místnost byla pekne vyzdobená a dívka na telefonu byla mladá Španelka, která strávila dlouhou dobu v Anglii. Stejne jako ostatní poskytovatelé v Malaze, i zde byly v nabídce procedury, které si pochvalují úžasný zážitek, ale nakonec není úplne jasné, co vlastne dostáváte. Jednou jsem šel zlatou strední cestou a pak si dal víceméne olejovou masáž s ruznými vložkami telo na telo. Záver: Spíše neosobní, masáž byla slušná, ale ne opravdu profesionální. Zarezervovaná hodina nebyla dodržena a pri masáži hrála v repríze stejná písnicka (Nechci žít vecne ze soundtracku Fifty Shades Darker). Když jsem namítal, rekla jen, že ji ta písen a film opravdu baví. Dobre.

Po prvních smíšených zkušenostech jsem druhý den prešel ke tretí nabídce na mém seznamu. Byla prislíbena tantra masáž. Ve dverích staré budovy me privítala zralá Španelka pouze v kimonu. Celá atmosféra pusobila o neco príjemneji než na predchozím míste. Komunikace nebyla snadná, ale mix anglictiny a italštiny me dostal na podložku na podlaze. Vune byly príjemné a sezení bylo opravdu príjemné. Tantra nebyla nijak zvlášt autentická, ale nekdy je to tak lepší. Na muj vkus se smyslnost rychle vytrácí, pokud je kladen príliš velký duraz na rituály. Odcházel jsem z volnocasové tantriky s príjemným pocitem v tele.

Secteno a podtrženo je prumerná a dobrá zkušenost v Malaze. Standard obecne se mi zdál vysoký a nenarazil jsem na žádné špinavé nebo pochybné nabídky. Také mi prišlo zajímavé, že se zdá, že aktivní jsou témer jen Španelky. Nekteré lokality jej dokonce aktivne inzerují. Alespon v Barcelone je to jiné, kde casto potkáte Latinaky nebo Asiaty.

Quintesence: Zvlášte pokud se chcete nechat hýckat v neznámých oblastech, je lepší jít s nízkými ocekáváními a možná budete mít štestí a budete príjemne prekvapeni! Alespon v Malaze byly ceny velmi rozumné, takže se mužete vyrovnat s prumerným zážitkem.

Copyright © 2008-2024 Massage123