English Deutsch

Plne napred s plnou reklamou!

, Napsal:
BlogPic

Když Massage123 pred více než osmi lety zacínal, byl to jen adresár. Nabídky tantry a masáží byly uvedeny v ruzných zemích. Pro zobrazení v adresári bylo a stále je podmínkou mít vlastní domovskou stránku.

Poskytovatelé se však stále ptali, zda tam jsou individuální možnosti inzerce, klasicky napríklad formou inzerátu. . To pak vedlo k instalaci malých reklam. Jednoduchý zpusob, jak se inzerovat nebo upozornit na propagaci pomocí krátké zprávy. 175 znaku pro zprávu plus jméno a kontaktní údaje. Chut spocívá ve strucnosti.

Ale to nestacilo pro každého. Objevily se dotazy, zda by nebylo možné prodloužit délku textu. Rádi byste sebe a svou službu blíže predstavili, možná pridali i pár obrázku. Chcete si udelat opravdu peknou reklamu.

Tak jsme tady. Od nynejška je krome malého inzerátu i plný inzerát. Žádná omezená délka textu a fotografie k priložení. Poskytovatelé nyní mohou skutecne stisknout klávesy, pokud chtejí. A samozrejme: potenciální hosté mohou také získat lepší predstavu o tom, co ocekávat. Navíc na webu díky fotce více vyniknou.

Doufáme, že toto rozšírení bude užitecné pro všechny. Umístení probíhá jako obvykle v reklamním úctu.

Copyright © 2008-2024 Massage123