English Deutsch

Novinka: Reklamní úcet pro propagaci

, Napsal:

Následující rádky jsou urceny predevším všem poskytovatelum, kterí chtejí své masážní nebo tantrické služby ješte více zviditelnit.

Vzhledem k tomu, že provozování Massage123 stojí spoustu casu a penez a chcete si obcas dát neco teplého k veceri, už dlouhou dobu existují ruzné možnosti reklamy. Ale nové, mužete je udelat opravdu cool & snadná rezervace a správa online. To vyžaduje reklamní úcet, který bude vytvoren automaticky, pokud budete postupovat podle bodu 1 níže a prijmete svuj záznam. Nebo pokud nemáte záznam, mužete si zdarma vytvorit reklamní úcet zde.

1. Prijetí jeho vstupu
V každém záznamu je vpravo dole odkaz, který ríká „Toto je muj záznam“. Kliknutím na nej se dostanete pres krátký postup, jak prijmout váš príspevek. Máte pak možnost sami upravovat ruzná data, napr. Otevírací doba, nabízené služby, adresa, kontaktní údaje... Tato nová online funkce je zdarma.

2. Malé inzeráty
Ideální nástroj pro sdelení krátkého reklamního sdelení. Otevreno pres Velikonoce, Vánoce nebo o letních prázdninách? Nová masáž v nabídce nebo jiná specialita? Máte povýšení? Každému mužete dát vedet malým inzerátem již od 20 CHF / 15 EUR

3. Banner
Ostrý obrázek, krátké reklamní sdelení a vzbudili jste zájem. Reklamní banner je malá grafika, která se jasne zobrazuje na stránce Massage123. Odkazuje prímo na váš web, kde se zájemce muže dozvedet více o vaší nabídce. Již od 80 CHF / 60 EUR

4. Zvýraznete položku
Chteli byste, aby váš zápis v adresári více vynikl? To lze zvýraznit již od 20 CHF / 15 EUR. Pro tento úcel je napsán tucným písmem a oznacen žlute.

Copyright © 2008-2024 Massage123