English Deutsch

Párová masáž, mezi nástrahami a touhou

, Napsal:
BlogPic

Ješte než skutecne zacal boom tantrických a erotických masáží pro ženy, existovalo již nekolik poskytovatelu "párových masáží". Ale co presne si pod tím predstavit? Ve skutecnosti existují ruzné zpusoby, jak se taková zkušenost muže rozvinout. Ve svých vysvetleních predpokládám heterosexuální pár, který se již nejakou dobu znají a jsou otevreni erotickým zážitkum mimo vlastní ctyri steny. Jde tedy o brnení a ne o typickou párovou masáž jako na vaší poslední dovolené v Thajsku, kde si jen lehnete vedle sebe v pokoji, dostanete thajskou masáž a odejdete.

Aby návšteva zustala pro oba partnery dobrou vzpomínkou, meli byste na to myslet predem. Zejména je duležité zvážit, kdo a jak koho masíruje a dotýká se.

Kdo koho masíruje?

Mužete dostat masáž od dvou žen? Nebo muž a žena? Nebo dokonce jen jeden clovek? Poslední varianta bývá nejlevnejší variantou, ale obvykle vede k tomu, že se masérka stává spíše ucitelkou a instruuje pár, jak se navzájem masírovat. To však muže platit i v prípade, že si pár nechce dovolit intimní osahávání cizím clovekem. Snad se dohodneme i na smíšené podobe. Je proto duležité si s masérkou a/nebo masérem nastínit svá vlastní ocekávání a hranice, než zacnete. A na rovinu: pokud jako pár automaticky nedostanete krátký úvodní rozhovor, je lepší jít jinam.

Cítte teplé ruce

Pokud pozdeji pristanete nazí na lehátku ve vonavé místnosti, potemnelé, treba pár svíckami, mužete si jen užívat pocit mravencení v žaludku. Nebude to trvat dlouho a (doufejme) ucítíte na svém tele teplé ruce a podle toho, jak probíhal úvodní rozhovor, i známé ruce vašeho partnera. V každém prípade je cas nechat se jít, odpoutat se i na krátkou dobu od morálních aspektu a vydat se spolecne na smyslnou cestu.

Smíte se behem rituálu dotknout masérky? Jediná jasná odpoved na to je ano, pokud s tím budou souhlasit všichni zúcastnení. Také má smysl o tom diskutovat predem.

Pokud máte pocit, že musíte strávit príliš mnoho casu premlouváním partnera, aby na takovou návštevu šel, je lepší toho nechat být a doprát si hýckání sami. Pokud jsou ale oba nadšení, muže být párová masáž jedním z nejkrásnejších zážitku...

Copyright © 2008-2024 Massage123