English Deutsch

A bude rok 2015...

, Napsal:
BlogPic

Pro mnoho lidí zacíná nový rok predsevzetími. Casto trvají jen 2-3 týdny. Takoví jsou lidé, pohodlní. A to nemusí být na škodu. Zmena není vždy nutná za každou cenu. Z tohoto pohledu by bylo ideální, kdyby se fitness centrum první 3 týdny staralo o ty, kterí chteli cvicit, ale pak se po zbytek roku promenilo v masážní centrum...

Ano Žertování stranou. Rychlé ohlédnutí z pohledu Massage123:

Byli jsme schopni zaznamenat nejaké nové trendy v roce 2014? Ano, myslím si to a už jsem o tom psal. Do nabídky masáží proudí vlivy bizarního erotického a fetišistického sveta. At už je to proste se zavázanýma ocima, dokonce i otroctví nebo hry se speciálními stimulujícími materiály. Trend, který bude pravdepodobne pokracovat i v roce 2015.

Z pohledu poskytovatelu se zejména zhoršila právní situace na nekterých místech. Práci neusnadnují ani nové byrokratické prekážky ani zmeny územního rádu. Zejména konzervativní kruhy by samozrejme rády vyhnaly vše, co souvisí s relaxací, nekam do poušte. Ale to, že nabídka masáže není nabídkou sexu, a proto pritahuje i další zákazníky vcetne žen (!), to nezajímá. Doufejme, že se zdravý rozum nekdy vrátí.

Klícové slovo návštevnice: Ve skutecnosti stále více žen chodí také na smyslnou masáž nebo tantra. To také ukazuje, že stále více poskytovatelu nabízí své služby ženám a mužum. To je pekný vývoj a také to vedlo k tomu, že Massage123 nyní ukazuje, komu a komu je nabídka urcena.

Propagacní nabídky byly také revidovány v roce 2014. príležitosti pro poskytovatele, které lze nyní provádet témer výhradne online . Další novinkou je nabídka filmu s tematikou masáží, která se v novém roce rozšírí. Bez otevrení úctu si lze film diskrétne stáhnout za jednorázovou platbu.

Prestože bylo oznámeno pred rokem, redesign webu je stále na poradu dne. Doufám, že to v príštích mesících vyjde. Ostatne mobilní cást je již aktualizována.

Na tomto míste moc dekujeme všem návštevníkum tohoto webu za jejich vernost a samozrejme také všem poskytovatelum, kterí je podporují. Prejeme úspešný vstup do roku 2015, hodne štestí a doufáme, že mnoho pekných masážních zážitku!

Copyright © 2008-2024 Massage123