English Deutsch

Pro ženy a pro muže, pro muže a pro muže

, Napsal:
BlogPic

Dlouhá léta panoval pocit, že nabídky tantry, které byly inzerovány verejnosti, byly urceny pouze pro muže. Totéž platí pro smyslné masáže, kde je ješte vetší duraz kladen na erotiku. Co však v posledních mesících stále více pozoruji, je, že se tento genderový mainstream mení a otevírá. Stále casteji se setkávám s nabídkami od žen pro ženy nebo od mužu pro muže. I od mužu pro ženy. Zdá se, že pro mnoho poskytovatelu jsou novou cílovou skupinou zejména ženy. A právem. Proc by se žena nemela nechat smyslne hýckat, proste vypnout, aniž by se kvuli tomu cítila špatne? Trocha sobectví je v porádku, není špatné si užívat. Rostoucí hektické tempo každodenního života doslova volá po míste klidu a relaxace.

Ruzní poskytovatelé mi ríkají, že zaznamenávají nárust zákaznic. Podnikatelky i ženy v domácnosti pocituje touhu po urcité relaxaci pro mysl, duši i telo široká škála zákazníku.

To me primelo k tomu, abych také poznamenal do záznamu, od koho a pro koho nabídku je zamýšlen. F znamená ženy, M znamená muže. Tyto barevné informace jsou nyní jasne viditelné v seznamu i v detailním zobrazení nabídky. Doufám, že to usnadní nalezení vhodné nabídky a možná i vyzkouší neco nového.

Copyright © 2008-2024 Massage123