English Deutsch

Reklama s malým inzerátem

, Napsal:
BlogPic

Je pravda, že následující text je samozrejme tak trochu reklama sama o sobe. I vy se chcete obcas najíst teplého jídla... Text je zameren na poskytovatele služeb a produktu z oblasti masáží a tantry. Jde o novou možnost umístení malých inzerátu pohodlne a jednoduše. Skoro jako Google AdWords, až na to, že masérské služby nesmí být inzerovány. To ale není tak duležité, protože jen steží najdete nekoho se zájmem o erotické nebo tantrické masáže cílenejší než u Massage123.

Masáž123 mela dlouhou dobu pouze možnost umístení banneru (malé " ;Reklamní plakát") nebo zvýraznit svuj príspevek žlutým zvýraznením.

Nyní mužete umístit i malé inzeráty. Praktický zpusob, jak sdelit zprávu o 175 znacích. Napríklad poukázáním na propagacní akci, propagací speciálních specialit nebo jednoduše propagací vaší služby. Posledne jmenovaný je zvlášte zajímavý pro poskytovatele, kterí nemají vlastní webovou stránku, a proto nemohou být uvedeni v adresári Massage123.

Príklady textu, jako je tento, podnecují nápady
" ;10% sleva na všechny tantrické masáže pouze tento týden". "Od 1. kvetna nabízíme také masáže lávovými kameny s Jenny". "O prázdninách máme také otevreno do 20:00.". "Mladá Shakti Maria je v Badenu v cervenci a nabízí duchovní tantrické zážitky od 1 hodiny" ...

Oproti typickým sexuálním inzerátum na relevantních portálech zde byl zámerne zvolen trochu jiný, diskrétnejší zpusob inzerce. Vlastne velmi klasický zpusob, malý inzerát je jako inzerát v novinách. Jde o predání práve jedné zprávy. Krátké a výstižné. Pokud chcete vizuálne více vyniknout, stále mužete zvolit bannerovou reklamu.

Koncept samozrejme není vytesán do kamene. Návrhy a požadavky jsou vždy vítány a podporovány. Stací 175 znaku? Chteli byste také ukazovat obrázky? Jsou reklamy na 10 a 30 dní dostatecné?

Myslím si, že malé reklamy jsou ostré, protože se omezují na to podstatné. Každý, kdo chce sdelovat rozsáhlé informace, má tak jako tak vetšinou vlastní web, takže podle mého názoru nemá smysl dávat stejný obsah do reklamy.

Copyright © 2008-2024 Massage123