English Deutsch

Jak sexy by mela být masérka oblecená?

, Napsal:

Vizuální podnety jsou neco takového. Muž rád vypadá dobre, žena ráda vypadá dobre. Všechno je vlastne dokonalé, že? Jestli mám chut na masáž, záleží hodne na nálade a na tom, jaký typ ošetrení chci. S tím souvisí i to, jak velký význam prikládám vzhledu masérky.

Jsou nabídky, kde je zdravotní aspekt masáže zcela v popredí. Bolesti zad? No to má skoro každý. Erotický faktor je pak méne duležitý a k celkovému obrazu zapadá, jestli je masérka bud sportovní, nebo oblecená ve svetlé uniforme (casto na thajské masáže).

Pak jsou chvíle, kdy si chci jen odpocinout. a užívat si na vyšší úrovni. Vydat se na cestu emocí a vnímat prijímající doteky svým telem. Zpravidla se jedná o tantra masáže, které pro tuto potrebu volím. I zde je vizuální stránka druhoradá. Na zacátku pozdrav, oba v kimonu, poté rituální svlékání prikrývky. Práve nahota obou vytvárí urcitou stimulaci. Typické erotické podnety však nevznikají a nejsou v tantre žádoucí.

Nyní jsou pro me dny, kdy chci masáží uspokojit hlubší sexuální touhu. Ne klasický sex, ne, jen opravdu erotická masáž - špinavé smysly by se mely zbláznit! Dopredu si predstavujete, jak má masérka na sobe krásné spodní prádlo, vysoké podpatky, puncochy... Ale mnoho lidí ten problém zná: I když dáma takový outfit skutecne dostane, máte jen steží možnost nechat na sebe pusobit . Jakmile si lehnete na bricho, vaše zorné pole je silne omezeno. Jaké dilema!

Abych odpovedel na titulní otázku z mého pohledu: Jak sexy musí být? Jednoduše: tak sexy jako to, co nabízíte. Pokud to nabídka vyžaduje, pak chci, aby si žena hrála se svými puvaby. Svým zevnejškem a vystupováním by mela vytváret stálou erotickou náladu. Krásné prádlo je pak trešnickou na dortu a já jsem vracející se host, když chci znovu uspokojit své „špinavé smysly“. funguje.

Copyright © 2008-2024 Massage123