English Deutsch

Jak najdu vhodnou nabídku?

, Napsal:

"Ti, kterí mají na výber, jsou rozmazlení". Rcení, se kterým se v živote setkáváte v mnoha situacích. Pokud hledáte masáž nebo tantra zážitek, najdete velké množství nabídek v závislosti na oblasti. Existuje nespocet reklamních platforem nebo samozrejme „Masáž 123“ pro inspiraci. Ale kam mám ted jít? Kde mohu získat to, co hledám?

Casto dostávám žádosti o tipy, což mi také ukazuje, že rozhodování není jednoduchá záležitost. Je to o to težší, když jste v cizím meste.

Nekolik myšlenek k tématu níže:

Vyhledávání adresy
The první vec, kterou byste meli zvážit, je, kde najdete vhodné a predevším duveryhodné adresy. Jak již bylo zmíneno na zacátku, online rychle narazíte na velké množství možností. Má smysl omezit se na zavedené a známé platformy. Pri prohlížení byste nemeli zapomenout zapnout mozek. Pochybné nabídky lze vetšinou rychle identifikovat. Pokud fotky vypadají príliš dobre nebo vám nic neslibují, meli byste být alespon opatrní. Také si myslím, že nemá smysl se omezovat na zdání. Zejména pri masáži stejne masérku vetšinou nevidíte.

Poskytovatelé, kterí se na masáže zamerují, se vetšinou jasne identifikují. Zda je za tím jen skrytý nevestinec, poznáte casto až na míste. Jsou zeme, kde je prostituce zakázána. alespon to propagovat. Samozrejme, ženy tam musí být inovativní, pokud jde o jejich aplikace. Není neobvyklé, že se lidé schovávají za masérskou službu. Ve Španelsku, Švýcarsku nebo Nemecku to není problém. Dámy a místa, která nabízejí více než jen masáže, vám také dají vedet. V Itálii nebo Rakousku je to o neco choulostivejší, v USA každopádne.

Cena
Zde je nekolik komentáru k cenám: Pokud jsou zmíneny, je to za srovnání to samozrejme stojí. Typické tržní ceny poznáte pomerne rychle. Pokud u nekolika nabídek v regionu nevidíte žádné ceny, muže to mít právní duvod – nemusí se tedy nutne jednat o signál alarmu. Mimochodem, doporucuji – pokud je to v rámci vašeho rozpoctu – nedelat výber pouze podle cen. Až príliš casto jsem zažil, že nejlevnejší nabídky nemusí být špatné, ale pokud zustanete uprostred cenového rozpetí, pujdete domu jednoduše o neco štastnejší.

Takže. Jakmile si vyberete nekolik zajímavých adres, zacíná jemný výber. Meli byste se zamyslet napríklad nad: Jak daleko jsem od cíle? Jak se tam (a zpet) dostanu? Jak dlouho by mela moje návšteva trvat?

Vzdálenost
Zvlášte pokud navštevujete rozmazlující chrám poprvé, radím zaprvé nezajíždet príliš daleko a zadruhé príliš daleko na to, aby zustali dlouho. Neexistuje žádná záruka spokojenosti. Obvykle je možné ji prodloužit, ale pokud se nevejde, neztratili jste príliš mnoho casu. Toto pak mužete použít pro plán zálohování. Muj tip, abyste meli jedno z nich v kapse.

Fóra
Pokud na to máte cas, také stojí za to si precíst príslušná fóra. Obvykle si takto mužete udelat lepší predstavu o svých potenciálních kandidátech. Ale nemeli byste brát všechno, co je napsáno, za nominální hodnotu. Z napsaného se však vetšinou ješte vynorí nejaká podstata.

Schuzka
Na konci prichází schuzka, která muže opet zamotat hlavu osobnímu výberu. Muže se stát, že se k dáme proste nedostanete. Nebo nemá cas na požadované rande. V horším prípade je po telefonu neprátelská, rozhorcená nebo proste nesympatická. Pro všechny tyto prípady se vyplatí mít na seznamu více než jen jednu adresu.

Copyright © 2008-2024 Massage123