English Deutsch

Riziko recidivy

, Napsal:

Na relevantních sexuálních fórech se ve zprávách casto doctete o „riziku opakování“. Hodnota udávaná v procentech má objasnit, jak vysokou vidí pisatel šanci, že dámu znovu navštívit. Dalo by se to také nazvat barometrem spokojenosti. Ale... nejen. Rád bych si dovolil sepsat nekolik myšlenek na toto téma ze svých vlastních zkušeností.

Varianta nebo pravidelný host

Osobne mám rád rozmanitost. A taky mám rád pozitivní prekvapení. Ani jedno se pravdepodobne nestane, pokud stejnou dámu navštívíte nekolikrát. Casto se stává, že zkušenost pri druhé nebo dokonce tretí návšteve byla stejne dobrá, ale také zcela identická s první návštevou. Dobrá zkušenost pro me nemusí nutne znamenat, že dámu znovu navštívím. Urcite je ale mnoho milovníku masáží, kterí nutne nehledají neocekávané. A pro ne tento "faktor opakování" urcite mají velký význam. Víte, co dostanete, a tak se vratte. A priznávám: ani já nemám vždy chut zkoušet novou nabídku, nekdy hraji na jistotu. Jdu tam, kde víte, že nebudete zklamáni. Nepremýšlejte, proste vypnete.

Kde však muže kreativní a podnikavá masérka vstoupit do hry, je presne to, když jde o to, nabídnout vracejícímu se hostu individuálne prizpusobenou službu. To vyžaduje velkou citlivost, abyste zjistili, proc se nekdo vrací podruhé nebo dokonce potretí. Je to jen masážní proces, který se vám líbí? Nebo je to celý balícek jako masérka, vybavení, vune, parkování, ...? Pro masérku muže mít smysl proces masáže mírne zmenit a nedelat to pokaždé úplne stejne. I když nemáte nutne rádi rozmanitost, po tretí nebo ctvrté návšteve možná nebudete mít odpor k nekolika variacím. Pokud budu mít po trech návštevách vždy úplne stejnou zkušenost, jsem definitivne mimo.

Copyright © 2008-2024 Massage123