English Deutsch

Kde je konecný program rozmazlování?

, Napsal:

Kolik hýckání muž potrebuje? Nekterí jsou již spokojeni, když dostanou „páru“ s 15minutovou službou. jiní chtejí sezení trvající nekolik hodin. Také se pocítám mezi ty, kterí, ne vždy, ale obcas, by se rádi nechali hýckat na odpoledne nebo vecer. Hýckaní jako v lázních, ale doprovázení nádechem erotiky.

Celý den máte stres, hektické tempo je všudyprítomné. Je to zdravé a je dobré umet na chvíli vypnout a udelat pro sebe neco dobrého. Neco, co presahuje cistou relaxaci pri masáži. Neco, díky cemu se budete cítit lépe nejen uvnitr, ale i navenek. Prekvapuje me tedy, že se témer nedají najít odpovídající nabídky. Chybí poptávka? Mým vrcholným programem rozmazlování by byla nabídka manikúry, pedikúry, peelingu, ošetrení obliceje a samozrejme ruzných masážních bloku. V závislosti na infrastrukture by mohl být program skutecne libovolne rozšíren: intimní holení, sauna, parní lázen, vírivka, nekolik obcerstvení mezi tím...

Jsem si vedom toho, že dámy mají odpovídající školení na - jinak takový „speciálne ostrílený pánský wellness“ udelá rozdíl. žádný smysl. Nesmí chybet ani neustálé erotické prskání, jinak, no... mužete klidne zajít do klasických lázní. A abyste me nepochopili špatne, s "erotickým praskáním" Nemám na mysli pohlavní styk. Neco víc na úrovni tantrické masáže – méne rituální, ale s peknou špetkou sexy.

Kde je ten nejlepší rozmazlovací program? Dodnes jsem to nenašel ani nezažil. V masážním ráji v Thajsku jsem narazil na vhodné prístupy, zda došlo ke „štastnému konci“. bylo, ale pak to bylo ponecháno náhode. Nekteré nabídky nove otevrené "Deva Massage" Naštestí v Curychu-Schlierenu jít smerem mých predstav, "Vecerní lázne" V Los Angeles ten popis vlastne trefí hrebícek na hlavicku. Velmi me teší, zda ostatní poskytovatelé uvidí v budoucnu príležitost otevrít nové zákaznické skupiny s novými nabídkami ve výše uvedeném smeru.

Copyright © 2008-2024 Massage123