English Deutsch

Žádné špatné svedomí

, Napsal:
BlogPic

Návšteva prostitutky je pro mnoho lidí absolutní zákaz. Bud vám prekáží morálka, obavy o zdraví nebo pocit „zrady“, pokud jste ve vztahu. V hlave slyšíte obvinení jako „To nepotrebuješ“, „Jsi prase“ atd. nebo „pokud se to dozví vaše rodina“... Spolecnost je plná obvinení a moralistu, kterí vám chtejí ríkat, jak máte vést svuj (sexuální) život. Všude jsou lidé, kterí ve vás vyvolávají pocit viny. Proto se mnoho lidí vzdává naplnujícího uspokojení své erotické touhy. To zase vytvárí nespokojenost a frustraci. To by nemelo být.

Erotické masáže

Nemusí to být vždy pohlavní styk. Ale masturbovat nemusí být sám doma. Není to jen cernobílé, urcite se najde pekná šedá zóna pro ty, kterí se jen težko nechají zevne hýckat. U vetšiny poskytovatelu, kterí se specializují na tantrické a smyslné masáže, zaujímá návštevník pasivní roli. To znamená, že „prijímáte“, mužete si jen lehnout a užívat si. Nemusíte delat nic, jen se nechte hýckat.

Žádný závazek k orgasmu

A nejlepší na tom je toto: mužete si také jen užívat vzrušení, atmosféru, hudbu a vune. Nikdo neceká, že musíte mít orgasmus. To je absolutne volitelné, zvlášte u tantra masáží, protože cesta je volná a rituál je cíl.

První návšteva

V urcitém okamžiku dosáhnete bodu, kdy je vaše zvedavost proste príliš velká a jste pripraveni zažít smyslný zážitek s cizím clovekem. Zde doporucuji vybrat si pro první návštevu poskytovatele Tantry. Tito mívají ruzná školení a také vedí, jak jednat s novácky. Cílem je najít nabídku, která je co nejautentictejší a není inzerována príliš sexualizovaným zpusobem. Pokud na domovské stránce najdete pouze obrázky mladého a sexy týmu, je lepší si tam naplánovat návštevu na pozdeji. Pokud trochu váháte, možná i stydíte, je lepší zacít tam, kde se filozofie tantry skutecne žije.

Thajské masáže

Alternativne jsou pro první krok vhodné i klasické thajské masáže s olejem. Težištem je obvykle fyzická relaxace a uvolnení napetí. Štastný konec, který je nekdy nabízen jako možnost, si mužete vzít s sebou nebo nechat o samote v závislosti na vaší nálade, nálade a nálade.

Poslední slovo

Cílem tohoto clánku je poskytnout ponekud uvolnenejší pohled na používání erotických nabídek. Každou chvíli byste si meli a mužete užít smyslnou masáž, zvlášte pokud je prijímána pouze pasivne. To posiluje tok energie a delá dobre mysli, duši i telu. Není zde místo pro špatné svedomí.

Copyright © 2008-2024 Massage123