English Deutsch

Vekový rozdíl, kdo si co myslí?

, Napsal:
BlogPic

V návaznosti na muj príspevek "Starý nebo mladý" Zde je stejné téma z jiného úhlu pohledu. Co si myslí mladá masérka, když do masážní místnosti vstoupí starší muž? Co proletí hlavou zralé masérky, když u dverí stojí mladý kluk? Trochu jsem se vyptával a posbíral názory, o které bych se zde nyní rád podelil.

Není pochyb o tom, že výrazný vekový rozdíl vás muže nakopnout. Toto téma je v porno sektoru všudyprítomné již dlouhou dobu a dále se zde prohlubuje, napr.: Máma svádí zete. V konecném dusledku by mela být fantazie stimulována ve všech ohledech.

Chtejí generace X a Y více akce?

Ale zpet k masážím. Prohlášení masérky Marianne mezi 40 a 50 lety bylo, že si nepamatuje návštevníka mladšího 30 let. Došla k záveru, že pro generace X a Y jsou smyslné masáže príliš „nudné“. být. Chtejí více akce, takže je pravdepodobnejší, že pujdou do nevestince. Carmen, tantra masérka, která je rovnež ve zralém veku, uvedla, že ji již nekolikrát navštívili mladí chlapci, z nichž nekterí se tantrou již zabývali. Vedome je pak kontaktovali kvuli jejich veku a s tím spojenou nadejí na získání dalších zkušeností. Carmen mrkla a poznamenala, že je samozrejme zábavné, když na foutonu leží mladé upnuté telo.

Starší pánové jsou ohleduplnejší

Soni, mladá thajská masérka, mi rekla, že ráda obsluhuje starší muže. Jsou obvykle ohleduplnejší a v jejich kulture je normální, že starší lidé jsou zvlášte uctíváni. Podobná slova zaznívá od Katji, která ráda dává zralému muži erotickou masáž, zvlášte když je ješte trochu stydlivý. To se stává casto a dává jí to trochu pocit nadrazenosti. Uvedla, že zejména generace 35 byla velmi príjemná a bylo tam i hodne hostu, kterí by do nevestince v živote nešli. Erotickou masáž však mužete snadno sladit se svým svedomím.

V tomto smyslu muže nejen svežest nabídnout vzrušení, ale také zážitek – pokud existuje vzájemný respekt.

Copyright © 2008-2024 Massage123