English Deutsch

Massage123 v novém designu

, Napsal:
BlogPic

Bod „Redesign“; byl na seznamu našich vývojáru již dlouhou dobu. Nyní konecne nadešel cas, Massage123 se objevuje v novém designu! Po sedmi letech se stejným vzhledem má nyní web modernejší a vetší vzhled.

Základní struktura byla zámerne pozmenena jen málo, v minulosti se osvedcila a mnozí si na ni zvykli. Došlo však k nekolika významným zmenám:

Reklamy
Namísto toho, aby se reklamy trochu ztrácely pod reklamními bannery, se nyní zobrazují v príslušné oblasti. Stále však existuje jasné a viditelné oddelení mezi reklamami a položkami v adresári.

Mobilní zarízení
Mnoho webových stránek je v dnešní dobe prohlíženo pomocí mobilního telefonu nebo tabletu. Zatímco dríve jsme provozovali vlastní a ponekud redukovanou stránku pro mobilní telefony, nová Massage123 se zobrazuje správne na všech obrazovkách. Stará mobilní stránka (www.massage123.mobi) již neexistuje a nyní presmerovává na bežnou stránku ;re.

Výber regionu
Na vetších obrazovkách se nyní vlevo od položek zobrazí seznam všech regionu. To usnadnuje skok prímo do požadované oblasti. O neco menší obrazovky ukazují vlevo rezave cervené tlacítko, ze kterého lze rozbalit seznam.

Filtr
V nové verzi není rozšírená maska vyhledávání . Nyní je zde modré tlacítko „Filtr“, kde mužete omezit zobrazení na nabídky, které nabízejí požadovanou službu.

Záznam v adresári
Nove se zobrazuje i bannerová reklama v položce adresáre jako další inspiraci. Poskytovatelé, kterí si to neprejí, mohou použít „Pro Pack“; Kniha, to znamená, že reklama tretích stran je skrytá a jsou k dispozici další funkce. Napríklad možnost zobrazení vlastních fotografií nebo psaní vlastního textu. Texty napsané poskytovatelem jsou zvýrazneny mírne cerveným pozadím.

Pripravují se také další funkce. To zahrnuje mimo jiné „zapamatování“ nabídky. nebo jako "oblíbený"; muže oznacit.

Tešíme se na další návrhy a zpetnou vazbu k novému designu. Kontaktní funkci najdete ve spodní cásti každé stránky.

Prejeme vám i nadále relaxacní a brnení pri masáži!

Copyright © 2008-2024 Massage123