English Deutsch

Hledání masáže v Singapuru

, Napsal:
BlogPic

Singapur je považován za jedno z nejcistších mest na svete. Ve skutecnosti, pokud neco vyhodíte bez ohledu na to, budete rychle celit pokute. Napríklad je zakázáno nosit s sebou žvýkacky. Pouhé vybírání nedopalku také nepadá. Nemeli byste se ale nechat takovými pravidly odradit, jako turista v každodenním živote žádné z techto útrap nezaznamenáte a nejste neustále sledováni.

Toto mesto rozhodne stojí za to navštívit. Nocní život nebo kulinárské lahudky, prístav nebo ostrov Sentosa s plážemi, tam je toho hodne, co mužete zažít. Samozrejme vás zajímá, jak vypadá smyslná zábava. Konkrétne me osobne zaujala masážní scéna, o které se obecne ocekává, že bude v Asii všudyprítomná.

V Singapuru je to ale trochu jinak. Vzhledem k tomu, že v Singapuru není tolik místa, casto najdete restaurace, bary nebo masáže ve výškových budovách a nákupních centrech, ale hned nekolik pohromade. Takže trik je vedet, kam jít. Pouhé behání nemusí nutne vést k úspechu.

Napríklad je tu „Far East Plaza“, nákupní centrum pro levné oblecení, ale jsou tam i ruzné masážní obchody. Témer se všemi dostanete víc než jen masáž, casto je možný i sex. Pripadá mi zarážející, že v tak "správném" Erotická zábava ve meste vzkvétá a není v žádném prípade skrytá. Nejvíce me uchvátilo obchodní centrum, které prímo navazuje na hotel Holiday Inn. Vedle vestibulu jsou dvere, projdete jimi a jste uvnitr. Ale neco je zvláštní. Vetšina obchodu je zavrená resp Mnoho provozoven není ani v provozu. V ulickách proto nejsou témer žádní lidé. Bez nadsázky bylo otevreno dobrých 10 masážních studií. A nemusíte dlouho hádat, krome masáže je samozrejme v nabídce i neco víc - o cemž jsem se mohla presvedcit na vlastní kuži. Není to zjevné nebo rušivé, ale jakmile budete v polovine masáže, budete informováni o doplnkových službách.

Ceny jsou témer na stejné úrovni jako ve Švýcarsku nebo Nemecku. Na masáže tedy nemusíte nutne jezdit do Singapuru. Ale i tak si mužete doprát jednu nebo dve návštevy a užít si zážitek. Alespon ty masáže, které jsem si užil, byly dobré - hlavní cást i bonus.

Copyright © 2008-2024 Massage123