English Deutsch

Ruská masáž

, Napsal:
BlogPic

O službe „Ruské masáže“ se casto doctete v reklamách a na webových stránkách. Ale co to vlastne masáž je? Jedna vec je jasná: není to masáž provádená Rusem.

Když si to vygooglíte, nic poucného se nedoctete. Je to výraz, který se objevuje na všech typech stránek, zejména jako klícové slovo bez relevance. To nás samozrejme nikam neposune. Tak se hrabe trochu dál a prijdeš na vysvetlení, že "ruská masáž" zejména masáž penisu aka rucní práce. Pri vyhledávání v anglictine je však popsána masáž, která pochází z Ruska a je velmi podobná té švédské. Primárne se používá k uvolnení svalu a zmírnení dalších zdravotních problému.

Zatím nuda, ale v sexuálním kontextu toho musí být víc?! 

Technologie zpoždení

V nemecky mluvících zemích je ruská masáž chápána jako zdržovací technika – pokud je správne použita. Konkrétne masérka zastaví masáž krátce pred ejakulací a vyvíjí tlak na drík penisu, aby zabránila ejakulaci. Trik je v tom, zachytit bod, ve kterém se "pricházející" již nelze zabránit. Schniedelova masáž se proto musí pred tím prerušit. To se provádí nekolikrát za sebou, dokud není v urcitém okamžiku povolen orgasmus.

Jaký to má smysl?

Tato technika na jedné strane zvyšuje vaši výdrž – což znamená, že se vystríkáte méne rychle – a na druhé strane také zvyšuje úcinek orgasmu. Samozrejme nepotrebujete nutne masérku, tuto techniku masturbace mužete využít i sami. Nicméne je samozrejme lepší, když vám s tím nekdo pomuže.

 

Copyright © 2008-2024 Massage123