English Deutsch

Bavte se s prostatou

, Napsal:
BlogPic

Pro mnohé muže být neobvyklé videt ritní otvor jako zdroj potešení. Bud to není vnímáno jako erotické, nebo je dokonce (z pohledu mužu) odmítáno jako koutek pro gaye. Rozhodne ale muže být obohacující podívat se zblízka na své dno – zvlášte v souvislosti s masážemi. Na nabídkových kartách lze stále casteji nalézt odpovídající ošetrení.

Zvláštní centrum potešení

Nedávno jsem si doprál dve takové lécby, také abych získal srovnání. A ve skutecnosti to byly dve velmi odlišné zkušenosti.

Pod „Anální masáž“ lze chápat mnoha ruznými zpusoby. Díky tomu je možné jemným hlazením stimulovat ritní otvor - jinými slovy zadek, což již muže zpusobit príjemné brnení. Poté lze zavést konecek prstu nebo dokonce celý prst, bud pro vytvorení pocitu pronikání dovnitr/ven, nebo pro stimulaci prostaty uvnitr. K tomu se orgán jemne stlací, at už s kývavými pohyby nebo bez nich. Zejména ve spojení s jemnou masáží muže být nadcházející orgasmus výrazne silnejší a intenzivnejší.

Je duležité si uvedomit, že anální oblast je velmi citlivá. Nejen z hlediska emocní citlivosti, ale také z hlediska zranení. Profesionální maséri proto pri penetraci používají gumové rukavice. Nemelo by vás to odradit – a v konecném dusledku je to také otázka hygieny.

Príprava na relaci

Když je anální scéna natácena v pornu, herci vedí, jak dukladne umýt anální oblast. K tomuto úcelu se obvykle používají speciální sprchy nebo rucní pumpy. Pro masáž prostaty nemusíte chodit tak daleko. Pomáhá ale, když pujdete nejdrív na záchod a nedáte si rovnou jen 5chodové jídlo. jedl. Samozrejme byste si také meli dát dlouhou sprchu.

Jak již bylo zmíneno na zacátku, sezení muže být velmi pestré a stejne jako u jiných masáží má každý poskytovatel svuj vlastní program. Takže se mi stalo, že jedna z nich zacala velmi brzy masírovat zadek a neustále se o díre otírala, až si nakonec navlékla rukavici a spustila záverecný ohnostroj. Pri druhé zkušenosti byla doba stimulace výrazne kratší a nedošlo k žádné skutecné masáži prostaty. K mému prekvapení najednou vytáhla anální kulickovou tycinku, zakryla ji kondomem a pak ji vložila.

Vyplatí se tedy doprát si takový zážitek – zvlášte pokud jste již absolvovali spoustu erotických masáží a rádi byste rozšírili své portfolio potešení.

Copyright © 2008-2024 Massage123