English Deutsch

Tajemství erotického šumení...

, Napsal:

Každý, kdo si obcas dopreje masáž, ví, že existuje mnoho ruzných nabídek a také procedury jsou velmi odlišné. Normální, klasická masáž bude u každé masérky cítit trochu jinak. Vetšinou jsou procesy samozrejme podobné, ale korení tkví v detailech. Zejména u erotických masáží jsou pro me tyto detaily zásadní a rozhodují o tom, zda odcházím z místa spokojený nebo ne.

Podnetem k napsání tohoto clánku byla nedávná a neuspokojivá zkušenost na "japonské masáži" v Nemecku. Jde o toto: Pokud je od zacátku jasné, že na záver bude zarazena jemná masáž, pak není duvod, proc ošetrení predem doprovází nádech erotiky.

Co si predstavuji pod pojmem že predtím? Je to úplne jednoduché, že vás pri masáži krátce jemne hladí a každou chvíli se dotýká intimní oblasti. Malé úsilí, velký dopad. Ležíš tam a užíváš si. Co muže být hezcího, než se pomalu pripravovat na velký okamžik? Relaxace a vetší potešení v jednom. Ten erotický šmrnc...

Je škoda, že stále narážíte na dámy, které o tomto receptu nikdy neslyšely (nebo o nem slyšet nechtejí). A tak se vracím ke zkušenosti, kterou jsem zmínil na zacátku – mimochodem druhé místo na mém negativním žebrícku. Takže tam ted ležím a masíruji, vlastne to bylo spíš nekoordinované olejové potírání, celých 55 minut. Nemotivovaná jemná masáž pak vyplnila posledních 5 minut. Žádné doteky na intimní oblast predem. Skoro jsem mel pocit, že se peclive dbá na to, aby k takovému kontaktu nedocházelo. Na normální a seriózní masáž je to naprosto v porádku, ale je to docela šílené, když je jemná masáž jasne soucástí nabídky.

No, mel jsem ješte jeden zážitek a jedno jméno na seznamu Místa, která jsem již nenavštíví.

Copyright © 2008-2024 Massage123