English Deutsch

Tajemství thajské masáže

, Napsal:
BlogPic

Na Západe se "thajská masáž" Pro mnohé neco mystického, nekdy i nerenomovaného. Každý, kdo nikdy nezažil thajskou masáž, muže mít širokou škálu nápadu a mnohé z nich mohou být více sexuální. Predsudek, který nelze zcela zavrhnout – o tom pozdeji –, ale presto je zcela mylný.

Klasická thajská masáž je vysvetlena velmi jednoduše: Jde o masážní techniku, pri které se protahováním a tlakem pracuje na vybraných energetických liniích. To muže zmírnit ruzné fyzické neduhy, od všech druhu bolesti až po poruchy spánku. V Thajsku je tento druh masáže soucástí každodenního života. Masážní studio najdete na každém rohu ulice, stejne jako všude mužete videt restaurace.

Skryté potahy?

Proc tento blogový príspevek? Mým cílem je rozptýlit predsudek, který v našich zemepisných šírkách panuje, že každý thajský masážní salon je vlastne prestrojený nevestinec. Nejinak je tomu v Bangkoku, i když tomu lidé casto verí. Mnoho thajských masáží je presne to, co ríkají: Thajské masáže. Lehnete si, nechte se hníst a znovu se uvolnene projdete.

Odkud se ale predsudky berou? Bohužel, protože jeden nebo dva thajské obchody jsou vlastne nevestinec. Nebo alespon rucní práce je na konci masáže standardní. A situace není o nic jednodušší, když poskytovatelé na webu ríkají „Žádná erotika“. napsat, ale pak nejaké nabídnout. To samozrejme vede k predpokladu, že veci musí být všude stejné. Velká chyba, poskytovatelé to hostovi nijak neusnadnují nepresnou komunikací nebo signály. Jeden host by chtel trochu „více“, druhý rozhodne ne.

Soucit a respekt

Thajci jsou velmi zvláštní národ, zpusob jejich chování je pro mnoho lidí ze Západu obtížne interpretovatelný. Navíc prátelská a milá povaha thajských žen muže jedné nebo druhé trochu zrychlit tep. Sympatie a respekt jsou dva duležité pojmy, které byste si meli vzít k srdci, když jdete na pravou thajskou masáž. S "skutecným" Myslím ty, kde skutecne pracují Thajky. Do domu byste nikdy nemeli spechat a predevším se jen tešit na relaxacní masáž, která je vlastne vašemu zdraví prospešná. Zda tam bude erotická lahudka, by melo být ponecháno náhode. A snad náhoda zasáhne až po druhé nebo tretí návšteve. Klícové slovo: sympatie.

Záver: Pokud to není zrejmé, nemužete a nemeli byste pri návšteve thajské masáže ocekávat erotiku, natož sex. A rozhodne je zbytecné (a neslušné) volat a ptát se na sexuální praktiky. Klícové slovo: respekt.

Copyright © 2008-2024 Massage123