English Deutsch

Vezmete pasivní roli

, Napsal:

Na webových stránkách nebo v reklamách poskytovatelu masáží se casto doctete, že host má „pasivní roli“. by mel vzít. Co to znamená a predevším proc byste to meli delat?

Pokud jdete na klasickou masáž, tak hodinu (asi tak) ležíte na masážním stole a necháte se hníst. Ani by vás nenapadlo delat neco jiného, treba se dotýkat maséra nebo masérky. A práve zde zacíná rozdíl mezi aktivním a pasivním: V tomto scénári je host v pasivní roli, kterou prijímá.

Pasivní požitek je nyní klícovým pojmem ve smyslných nebo erotických masážích. Užíváte si atmosféru a doteky. Vypnete a necháte veci, at se vám dejí. V tomto prípade není interakce s masérkou žádoucí ani vhodná. A to je vlastne hrozne fajn, konecne nemusíte nic delat, jen se necháte hýckat a obsluhovat. Z mého pohledu to predstavuje maximální požitek.

Co když kvuli blízkosti cítíte to latentní nutkání masérku trochu pohladit nebo se jí proste dotknout? Jasná odpoved na to silne závisí na situaci a také na sympatiích. Co se nekdy akceptuje, je, když si položíte ruku na nohy nebo bok horní cásti tela – rozhodne ne na intimních místech. Masérky, které odmítají jakoukoli formu blízkosti, se vetšinou postaví tak, že vzájemné doteky jsou jen steží možné – nebo dávají jasný signál, že si to neprejí. Musíte se s tím smírit a další pokusy o kontakt jsou nevhodné.

Jak již bylo napsáno dríve, prevzetí pasivní role znamená jednoduše vypnout a na chvíli si užívat.

Copyright © 2008-2024 Massage123