English Deutsch

Byl cas na nuru masáž!

, Napsal:
BlogPic

Možná si nemyslíte, že je to možné, nikdy jsem nebyl na Nuru masáži. Než se ale hlásím o své první návšteve, pár slov o tomto speciálním Nuru gelu: Vyrábí se z tzv. nori rasy a je velmi kluzký. Proto se casto používá k masážím telo na telo. Obe tela se o sebe mohou porádne otírat. Skutecný klouzavý festival. Gel lze samozrejme použít i k masturbaci nebo k análnímu sexu. Jelikož je velmi bohatý na minerály, prospívá z nej i pleti.

Speciální zážitek z Japonska

Tak a ted k mé první zkušenosti, protože konecne nastal cas zažít tuto zkušenost z Japonska. Príležitost byla v Bangkoku, pri procházce jsem narazil na poznámku „Nuru Special“. Protože do mé vecere zbývalo ješte nejaký cas, spontánne jsem vešel do obchodu. První vec, kterou jsem dostal, byl obrovský katalog služeb, ale protože jsem vedel, co chci, bylo to rychle vyrešeno. Jedna hodina Nuru masáže a byla jsem prekvapena, co bylo v nabídce.

První vecí bylo svléknout se a osprchovat se. Hotovo a pak ležet na briše na podložce. Masérka se ted svlékla do jakýchsi plavek. Zajímavý. Nejprve z dávkovace vymáckla cást Nuru gelu, který mi pak vmasírovala na záda a pozdeji na nohy. Cítil jsem, že se otepluje. Ze zacátku to bylo príjemné, ale s vetrem z klimatizace se rychle ochladilo, což bylo chvílemi trochu nepríjemné. Její ruce delaly typické thajské masážní pohyby. Nadšení bylo zatím omezené. Melo by se to zmenit? Uvidíme.

Nuru masáž nabízí spoustu fyzického kontaktu

Asi po pul hodine jsem se rídil jejími pokyny, abych se otocil. Masáž pokracovala na nohou, vcetne lingamu stále více. Její ruce a zejména její pohyby byly ve skutecnosti velmi kluzké a brnené. Bohužel lécba skoncila "pouze" s rozsáhlou jemnou masáží. Zkušenost nebyla špatná, ale cekala bych mnohem víc, hlavne prvky telo na telo, které jsou ve spojení s Nuru Gelem opravdu znát. No, z té lepší stránky musím ríct, že nikdy není dobré mít ten nejlepší zážitek hned na zacátku. Takže se mužu tešit na další zábavu s druhou Nuru masáží.

Na záver bych ráda rekla, že v tomto Nuru gelu rozhodne vidím potenciál. S trochou kreativity mužete vytvorit úžasne erotický a smyslný zážitek.

Copyright © 2008-2024 Massage123