English Deutsch

Hledání masáže v USA

, Napsal:

Pred casem jsem psal o tom, co jsem zažil v Hong Kongu pri hledání masáží. Jelikož jsem byl nedávno v USA – presneji v Los Angeles – rád bych si ted zopakoval to samé.

No, lidi, LA je težké místo. tohle prímo vepredu. Nejen, že je prostituce v Kalifornii nezákonná, Americané jsou obecne bezradní, pokud jde o jejich morálku. To pak vede k dost podivným situacím a chování. Mohl bych pokracovat ve všech tech krásných a vtipných zážitcích z posledních let, ale snažím se soustredit na aktuální události.

Odkud pocházejí masážní adresy?

První otázkou je, kde hledat adresy. A tady mám na mysli opravdu jen masáže s tím urcitým necím, ne klasické nabídky sexu. Jiste, na Massage123 jich pár je. Ale predevším v USA najdete na internetu nespocet dalších masážních návodu s mnohem vetším výberem. Zde však zacíná jádro: Existují masážní prírucky, u kterých nevíte, zda je v nich ješte jiskra erotiky, pak jsou takové, které vám slibují obrovskou jiskru erotiky, ale pak ji nenabídnou. . A jsou pruvodci, kterí mají jasne za cíl sex – ale jejich nabídky jsou také velmi drahé a dost riskantní a obtížne se objednávají. Kvuli strachu z policie a podobných vecí. Do techto nepujdu. A konecne jsou tu pruvodci se silným zamerením na tantru, kde se setkáte bud s dámami, které tantru žijí v její extrémní podobe, nebo s temi, které tantru používají spíše jako záminku pro normální sex.

Moje první zkušenost byla na pláži Venice Beach nedaleko hotelu. Na obchod jsem narazil, když jsem jel kolem. Byla nabízena „cínská masáž“. To, co jsem predtím cetl v ruzných zprávách, je, že u asijských masáží je normální, že se úplne svléknete. Úžasné pro prudérní Ameriku. Ale tak tomu bylo i zde. Poté jste prikryti vleže na briše. Masáž byla velmi profesionální a dobrá, asijská masérka se obcas dostala velmi blízko k nebezpecným zónám, ale nic se nestalo.

Spousta masáží v Korea Town

Další den jsme vyrazili do Korea Town, kde najdete desítky masážních salonu. A jak jsem se docetl, happy end je tam prý na denním porádku - samozrejme se ocekává spropitné - kolem 40 až 50 dolaru. Prihlásil jsem se tedy do obchodu, který jsem objevil na príslušném webu na webu, a nechal jsem ho. Hned od zacátku jsem mel pocit, že to není jen o masážích. V místnosti je také nekolik zrcadel, která na masáž vetšinou nepotrebujete. Ale milí ctenári, vy tomu steží veríte. Nejen, že masáž byla opravdu špatná - byla tam nulová erotika, žádné narážky, nic. Masérka si navíc celou dobu povídala. Mohla to být jedna ze situací, kdy byste museli sami jednat. V USA si na to však musíte dávat pozor.

Nový den, nový pokus. Tentokrát jsem si vyhledal pár adres v oblasti letište. Jeden z nich rekl „nové otevrení“, proc ne. Byl jsem ubytován ve velké masážní místnosti, docela atraktivní masérka se jen zeptala, jak silná má být masáž. Zkusil jsem to s "mekkým". A wow, dostal jsem extrémne emotivní, jemnou masáž, která byla opravdu pekná a vlastne docela erotická. Ale i pres mravencí atmosféru i zde byla kolegyne z intimní oblasti ušetrena. To nemuže být ono!

Co je to stolní sprcha?

Pro poslední den jsem si vybral místo, které na jedné strane melo „stolní sprchu“; inzeruje a také používá docela provokativní obrázky. Tady, tady musí být dobrá masáž!? Masáž delala o neco starší Asiatka. Nejprve byla masáž asi 30 minut, nic neobvyklého. Následná „stolní sprcha“ byla novou zkušeností. K tomu si lehnete na lavicku ve sprše a poté se umyjete a polijete vodou. Intimní oblast je pokryta pouze malým rucníkem mezi nohama. Vtipný zážitek, navzdory dobrým znamením: nulová smyslnost. Nada. Niente.

Každý, kdo cetl jiné mé blogy, ví, že nepatrím k lidem, kterí hledají „vychytávky“. otázky. Líbí se mi to prekvapení, bud prijde, nebo neprijde. Cetla jsem sice zprávy o tom, že se ženy stávají aktivní i samy, ale ze svých zkušeností musím usoudit, že to stále není na denním porádku. Obvykle neexistuje zpusob, jak se zeptat opatrne.

Ackoli jsem byl v USA nekolikrát, toto byla první návšteva, kde jsem aktivne navštevoval masážní obchody - jak mužete nyní videt, s pochybným úspechem. Jiné to muže být, pokud obchod a paní navštívíte vícekrát. Každopádne jindy jsem byl úspešnejší u masérek, které inzerují na relevantních webech a které se dají objednat do hotelu. Nekterí s sebou meli i prenosný masážní stul nebo alespon olej, hudbu a obcas svícky. Nejen, že jsem si s temito dámami užil dobrou masáž, byl tam i erotický faktor. A dokonce jsem nikdy nežádal o doplnky, proste se to stalo.

Takže záver - alespon pro me: Techto mnoho asijských masážních míst nabízí dobrou a levnou masáž, ale i pres nekteré provokativní reklamy to tak zustává. Ale za prumerných 50 dolaru na hodinu si nemužete stežovat. Chcete-li trochu více smyslnosti, zvažte návštevy hotelu a budte pripraveni vyplatit 150 až 200 dolaru za hodinu. I tehdy nedoporucuji bouchat dvermi do domu. Jak již bylo zmíneno na zacátku, mravní strážci cíhají všude. S masérskými službami to ale rozhodne není tak delikátní jako s klasickými eskortními službami. S temito je také vetší riziko, že vás nekdo ošidí.

Copyright © 2008-2024 Massage123