English Deutsch

Místo, milé dámy.

, Napsal:
BlogPic

Pred casem jsem napsal clánek o tom, proc má pro poskytovatele smysl mít jedinecnou identitu. Je zde ješte jeden duležitý bod, na který se casto zapomíná: umístení.

Je úžasné, kolik studií a poskytovatelu provozuje své vlastní webové stránky a prezentuje tam své služby, ale nemužete najít absolutne žádné vodítko, kde musíte tam jít. V lepším prípade mužete zemi alespon odhadnout z koncovky domény (napr. .ch) nebo telefonního císla.

Jistou míru anonymity urcite chápu. Ne každý si muže dovolit napsat na web svou presnou adresu. Ale to vubec není nutné. Stací približná poloha. Curych Wollishofen, Berlín Wilmersdorf, Víden Alsergrund, proste Ženeva je lepší než nic. Potenciální zákazník chce vedet, zda se mu cesta vubec vyplatí. Aniž by to vedel, je nepravdepodobné, že by zavolal. Predpokládám, že vetšina milovníku masáží to delá jako já: hledají neco pekného v okolí. Málokdo bude jezdit z Basileje do Lausanne jen na masáž. A to je presne duvod, proc bych ignoroval poskytovatele, kdybych nevedel, kde je. Rozhodne nejsem sám.

Takže záver: Jen skvelý web nestací. Bez umístení promarníte obrovský potenciál získat nové zákazníky – a to by mel být úcel webu.

Copyright © 2008-2024 Massage123