English Deutsch

Vítejte v roce 2018

, Napsal:
BlogPic

Už jsme za pár dní do nového roku 2018. Na záver prejeme všem našim návštevníkum hodne štestí a mnoho smyslných masážních zážitku. Níže je nekolik oznámení a informací o Massage123.

Nejzajímavejší informace jako první: Massage123 letos slaví 10. narozeniny! Již deset let jsme kontaktním místem císlo 1 v oblasti erotických a tantrických masáží. Nemeli bychom udelat neco speciálního? Uvidíme... zustante s námi! 

Výrocní rok využijeme také k nekterým vizuálním a strukturálním úpravám platformy. Vzhledem k narustajícímu poctu inzerátu se plánuje zmena struktury hlavní stránky. Pravdepodobne to povede k tomu, že nové inzeráty budou uvádeny centrálneji. Poté byly regiony se záznamy v adresári a inzeráty presunuty na samostatné stránky. To by také melo zkrátit dobu nacítání, protože hlavní stránka je nyní pomerne velká.

Také jsme již optimalizovali naše procesy tak, aby byly záznamy v adresári kontrolovány pravidelneji a byly tedy aktuálnejší. Adresár poskytovatelu masáží je stále ústredním prvkem Massage123. Snadno tak najdete vhodnou nabídku v požadovaném regionu. Je také treba znovu pripomenout, že v adresári jsou zahrnuti pouze dlouhodobe orientovaní poskytovatelé. To je na rozdíl od reklam, kde mohou své služby inzerovat i krátkodobe aktivní poskytovatelé.

Máme tady relaxacní a pestrý masážní rok!

Copyright © 2008-2024 Massage123