English Deutsch

Vítejte v roce 2014

, Napsal:
BlogPic

Zeme se stále otácí, a tak roky v našem kalendári pribývají. Ke každému prelomu roku patrí trocha retrospektivy a pohled do budoucnosti. Doufám, že si každý mohl v roce 2013 užít pár krásných a smyslných chvil a vypnout, byt to bylo jen na hodinu. Odjet na krátkou dobu do klidné oázy je luxus, který byste si meli doprát každou chvíli.

Osobne mi stále chybí nabídky rozsáhlejší na vysoké úrovni a stále cenove dostupné Nabídkové programy. Jako lázne, stejne profesionální, ale s tím jistým. Zaujatý ctenár ví, co tím myslím. No, možná letos...

V roce 2013 jsem mel opet negativní zkušenosti, jednak od zákazníku, kterí nebyli spokojeni s nabídkou a jednak od masérek, které si stežovaly na nevychování Zákazníci si stežovali . Lidi, život je obousmerná ulice. Domlouvání schuzek a nedostavování se není správné – stejne jako když jste najednou zaneprázdneni potvrzenými schuzkami. Není v porádku, když masérka na webu nebo po telefonu slibuje veci, které pak nedodrží nebo neplatí. A také není v porádku, když se jako zákazník pred návštevou neuklidíte, klícové slovo hygiena. Máte témer záruku, že služba bude v nejlepším prípade prumerná a že budete pravdepodobne zklamáni.

Tak a ted konecne neco ve vašem vlastním jménu: Poté, co Massage123 dosáhl v lonském roce 5 let, redesign je letos rozhodne na seznamu úkolu. Nove budou mít poskytovatelé také možnost spravovat si záznam do urcité míry sami. Trochu se doladují i možnosti inzerce, vcetne možnosti platit za reklamy a promoakce Paysafecard – typ PIN kódu, který lze zakoupit na bezpoctu prodejních míst (kiosky, supermarkety atd.).

< p>Jako vždy jsou návrhy vítány. Platforma existuje pro vás a je urcena k tomu, aby vám prinášela pridanou hodnotu.

S ohledem na to vám mnohokrát dekujeme, že jste se obcas zastavili u spolecnosti Massage123 a prejeme vše nejlepší do roku 2014!< /p>

Copyright © 2008-2024 Massage123