English Deutsch

10 let Massage123 - recenze, výhled

, Napsal:
BlogPic

Se zacátkem roku 2019 je náš jubilejní rok již za námi. 10 let Massage123, dlouhá doba v dobe internetu a nyní jsme již v jedenáctém roce... Na tomto míste patrí velký dík všem, kterí nás v prubehu let podporovali, navštevovali, surfovali, doporucovali, cetli a také kritizován. Zlepšit se mužete pouze prostrednictvím zpetné vazby.

Recenze

V roce 2008 jsem umístil první verzi www.massage123.ch online. To poté, co jsem našel nové nadšení po mé první masáži se štastným koncem. Prispel k tomu i kolega, který pak zacal o tantre rádit. Podrobne si o tom mužete precíst v jednom z mých prvních blogových príspevku s názvem Necekane erotická masáž.

V první verzi byl Massage123 jen jednoduchým seznamem masáží a tantrických nabídek ve Švýcarsku, o kterých jsem vedel. Vlastne to bylo spíš proto, abych mel prehled, kde se mužu "otestovat". mohl, popr už byl. Ale poté, co se po krátké dobe zvýšila návštevnost, jsem chtel nabídnout trochu více informací. Bylo dokonceno databázove podporované rešení, které zároven umožnilo poskytovat podrobné informace o jednotlivých poskytovatelích. Uplynul dobrý rok, než nás poskytovatel kontaktoval a zeptal se, zda by mohla umístit další reklamu. To byl okamžik, kdy nastal cas vytvorit prostor pro Banner a zaclenit urcité propagacní príležitosti. Než vznikla možnost umístení inzerátu, ubehlo mnoho mesícu. A tak se z celé veci definitivne stalo víc než jen konícek...

Postupem casu jsem také videl, jak se zmenila strana poskytovatele. Tantra se nyní dostala do povedomí širšího publika a v dusledku toho pribývalo poskytovatelu. Výrazne se zvýšil pocet zejména mužských maséru, což ukázalo, že se zvýšila poptávka ze strany gayu i žen. Rozšírila se také nabídka pro lidi, kterí mají rádi luxus a wellness. Lidé, kterí chtejí víc než jen hodinovou masáž se štastným koncem.

Outlook

Co nás ceká v príštích 10 letech? Ze strany poskytovatele predpokládám, že nabídky budou ješte rozmanitejší. V poslední dobe se stále casteji setkáváme s masážemi, které lze obohatit o prvky BDSM. Nekteré fetiše by také mely být více na jídelních lístcích, které pak budou aktivne zacleneny do relace. Nohy treba nebo silonky. Sexuální hracky, jako jsou vibrátory nebo masturbátory. Smysly jsou stimulovány ješte více zpusoby.

Trend, který se již ujal, bude podle mého názoru ješte sílit: totiž stále více žen a páru si doprává mravencí masáž. Nekomplikovaná erotická relaxace není v žádném prípade jen pro primitivní muže.

Už máme nekolik nápadu pro Massage123, které je ješte treba implementovat. Mezinárodní expanze bude i nadále posouvána kupredu a domovská stránka se brzy docká malého obnovení. Nechybí ani myšlenka, že si jako návštevník mužete vytvorit úcet, abyste si mohli napríklad oznacovat oblíbené. Zustaneme naladeni!

Dekujeme, že jste si precetli tento pomerne dlouhý príspevek, a rádi vás zde v budoucnu opet uvidíme.

Copyright © 2008-2024 Massage123