English Deutsch

15 let Massage123 - Nové trendy

, Napsal:
BlogPic

Cas letí, jak se ríká! Práve jsme oslavili 10. výrocí a nyní 15. Tri roky Corony jsou jako skok v case, kde se všechno zastavilo. Doba, kdy znatelné množství poskytovatelu zmizelo a preorientovalo se. Od podzimu 2022 jsme ale opet zaznamenali nárust nových nabídek a bylo by fajn, kdyby tento vývoj pokracoval. V neposlední rade je také naším cílem predstavit našim návštevníkum širokou škálu tantrických a masážních služeb od ruzných masérek.

Nyní zacínáme rok 2023 naším 15. výrocím. To, co zacalo jako jednoduchý projekt z lásky k tématu, je dnes profesionální byznys a nejznámejší masážní portál ve Švýcarsku se silným zastoupením v sousedních zemích. To je samozrejme možné pouze díky našemu neustále rostoucímu poctu návštevníku a inzerentu – za to vám patrí velký dík!

Inovace a trendy

Jako portál se vždy snažíme rozvíjet sami sebe, zohlednovat trendy a nacházet inovace. Nemužete ale stále znovu objevovat kolo a k drastickým zmenám, zejména pokud jde o uživatelský zážitek, je treba pristupovat opatrne. Lidé jsou tvorové ze zvyku.

Níže je nekolik témat, na která se v novém roce zameríme:

Transsexualita

Téma transsexuality je v dnešní spolecnosti stále více prijímáno a stává se soucástí viditelného života. Již nejakou dobu také vidíme nekolik reklam TS na Massage123 a ocekáváme, že jejich pocet poroste. V záznamech adresáre mužete již nekolik mesícu videt „transsexuál“. jako pohlaví pro poskytovatele i cílovou skupinu. Návštevníci pak mohou podle toho filtrovat.

Školení a clenství

Je pro nás také duležité, abychom nebyli vnímáni jako typický sexuální portál. Vzhledem k tomu, že hranice mezi sexuálne zamerenými masážemi a tantrickými ci profesionálními terapeutickými masážemi s erotickým nádechem jsou velmi nejasné, je pro nás duležité, aby byly ty druhé lépe rozpoznatelné. Již nejakou dobu mužeme u zákazníka uchovávat certifikáty a clenství v oborových asociacích, které se následne zobrazují v položce adresáre. Plánuje se také odpovídající filtrování.

Sexuální práce s telem

Trendem, který proudí i do oblasti masáží, je práce jako sexuální bodyworker. Jedná se o prístup založený na tele se zamerením na sexuální zdraví. Budete podporováni v lepším poznávání vlastního tela a zpracovávání obav z vlastní sexuality. V soucasné dobe zarazujeme poskytovatele sexuální práce s telem do kategorie „Sexuální terapie/konzultace".

Copyright © 2008-2024 Massage123