English Deutsch

Hledáte masáž ve Varšave

, Napsal:
BlogPic

Kdo by to byl rekl, že ackoli je Polsko pomerne konzervativní zemí, je zde k objevování široká škála erotických masáží a masáží obecne. Když jsem byl nedávno v hlavním meste Varšave, prekvapilo me, že jsem narazil na nekolik salonu, z nichž všechny byly v docházkové vzdálenosti od hotelu, a tedy prímo v centru.

Varšava jako mesto rozhodne stojí za návštevu. Nabízí nejen spoustu historie a kultury, ale také nespocet krásných restaurací a baru. Pokud rádi flámujete, najdete i dobré kluby, napríklad Level 27. Jak název napovídá, klub je ve 27. patre a slouží i jako strešní bar. Jedna cást je krytá, jedna cást je pod širým nebem.

Meli byste se také podívat do starého mesta, které bylo po válce prestaveno a je také na seznamu svetového dedictví UNESCO.

Všechny druhy masáží: Když se podíváte, najdete

Ale zpet k masážím. Není to jako v Bangkoku, kde každých 100 metru najdete salon. Ale jen procházka kolem, pár jich uvidíte. Prímo viditelné jsou castothajské masáže. To byla moje první návšteva, relaxacní olejová masáž po namáhavém dni. Proces jako tak casto: Z nabídky; Vyberte si ošetrení, jaké chcete, zaplatte si ho (mužete to udelat skoro všude platební kartou), svléknete se na pokoji, lehnete si na bricho, pres zadek si dejte rucník a pockejte na masérku. Prišla Thajka ve stredním veku, která, jak mi rekla, léta žila v Polsku. Její masáž byla dobrá bez jakéhokoli intimního odkazu, až krátce pred koncem prišla otázka štastného konce. Rekl jsem ne, protože moje zkušenost mi ríká, že pokud behem masáže necítíte trochu mravencení, pak je to „štastný konec“. spíš koncí než štastne. Jinými slovy, jen „vyškrábat“.

Další den zacal víkend a já mela v plánu navštívit dva salony, které jsem našla na internetu. Nejprve jsme se domluvili pres WhatsApp a pak císlo 2 zazvonilo u dverí vcas. Salon byl ve druhém patre staršího, ale dobre udržovaného domu. Vchod dovnitr byl trochu neobvyklý, stejne jako zvonení na zvonek. Musíte stisknout císlo a poté tlacítko se symbolem klíce. Po prvních dverích jste byli nejprve v chodbe, kde byly další dvere se zvonkem, teprve potom jste vešli na schodište a do bytu masážního salonu.

Svudné a se spoustou tela na telo

Privítala me sympatická mladá Polka, mela na sobe jen cerné kimono. Po výberu masáže - zvolil jsem 90 minut relaxace - jsem byl odvezen do místnosti, kde jsem si mohl vybrat svou masérku. Na výber byly další tri mladé ženy v cerných kimonech. Muj vyvolený me pak zavedl do sprchy a pak zpet na podložku. Pokoj byl komfortne zarízen s tantrickým nádechem. I když bylo od zacátku jasné, že to bude erotika (bylo to v nabídce), nikdy jsem nemela dojem sexuálního podniku. Ani tam nebyl nabízen sex, jen ruzné druhy masáží s masáží lingamu na záver. Se svým ošetrením jsem byla velmi spokojená, masérka znala své remeslo neboli práci s karoserií, protože velkou cást casu se týkaly prvku telo na telo.

Po príjemném zážitku z predchozího dne jsem se rozhodl navštívit o neco dražší a exkluzivní místo. V nabídce byl pouze jeden program, kde jste si mohli vybrat pouze casovou promennou, od 60 do 120 minut. Dostat se sem bylo mnohem jednodušší a budova byla velmi moderní. Samotné pokoje jsou také moderní, s luxusním nádechem a nekricí sexem. Výber masérek byl podobný jako predchozí den: spíše mladé, hezké a z okolí.

Masáž v saune

Zmínený program spocíval nejprve ve spolecném osprchování s masérkou a poté v pomerne prísné masáži v saune, ale s pár intimními doteky. Následuje masáž chodidel a zad (mimo saunu). Poté hlavní cást pokracuje na podložce, jakousi smyslnou masáží s hýckáním lingamu na záver.

S temito zkušenostmi byl brzy cas na zpátecní cestu. Poslední masáž se saunovou cástí bych si asi nedelal v léte nebo alespon ne, když je venku 32 stupnu.

Moje poznávací cesta však ukázala, že co se týce masáží, je zejména v hlavním meste Polska co objevovat, a to na dobré úrovni. Možná príšte pujdu na tantra masáž, také jsem na takové nabídky narazil.

Copyright © 2008-2024 Massage123