English Deutsch

Rozhovor s tantra masérkou Nancy

, Napsal:
BlogPic

Tímto blogovým príspevkem bychom rádi odstartovali novou sérii, kde nahlédneme do zákulisí poskytovatelu tantra masáží nebo smyslných masáží. Cílem je predstavit lidi, kterí se v této oblasti dlouhodobe pohybují a pohovorit o svých zkušenostech a práci. Jedním z cílu by melo být povzbudit zejména nove príchozí, aby se snad odvážili navštívit nebo vzbudili zájem o to, aby se této práci venovali sami.

Udelali jsme první rozhovor s Nancy, která pracuje v Dahar's Temple v Bubikonu poblíž Zü ;rich/Švýcarska.

Don (Massage123): Ahoj Nancy, nejdrív nám rekni, jak jsi zacala a dostala se k tantrické masáži...

Nancy: S radostí. Zacátkem roku 2018 jsem se zúcastnila „dne otevrených dverí“ se svou nejlepší kamarádkou. na téma tantra masáž. Asi po 20 minutách se prítel rozloucil slovy „Tohle není pro me. "Odcházím." Moje odpoved na to byla: "Už nikdy neodejdu." A pak se vše sebehlo velmi rychle. Tento vecer jsem se cítil jako návrat domu, návrat k tomu, co chci svetu dát.

Co se stalo dál? Otevreli jste si okamžite vlastní studio nebo pracovali nekde jinde?

Prechod od školení k profesi byl hladký. První lidi, kterí mi nabízeli peníze za mé masáže, jsem prijal doma ve speciálne vybavené masážní místnosti. Ale brzy jsem pocítil touhu pracovat v malém týmu, v prostorách mimo muj soukromý prostor. Pak jsem potkala svého partnera Aruna, který je také terapeutem tantrických masáží. Spolecne jsme zacali nabízet 4rucní a párové masáže. Nespojuje nás jen láska a naše díte, ale také poslání duše. Krátce nato jsme dostali nabídku od Tiny spolupracovat v Dahar's Temple. Jen steží hledám slova, která by popsala mou vdecnost za tento malý milostný tým, kterým jsme. Momentálne si neumím predstavit krásnejší místo.

Jak pokracujete ve vzdelávání?

Pravidelne navštevuji kurzy a asistuji na workshopech. Je to cesta, která pravdepodobne nikdy neskoncí.

Jak se zotavujete ze své práce? Co je opacný pól?

Moje práce JE opakem :) Umožnuje mi ponorit se do ztelesneného sveta plného citu, lásky, hloubky, zpomalení a intimity. Veci, které jsou v naší uspechané a uspechané dobe casto opomíjeny. Jinak jóga, sauna a teplé koupele jsou soucástí mé prípravy na další masáž.

Každé odvetví se v prubehu casu mení, trendy pricházejí a odcházejí. Jaké zmeny aktuálne zaznamenáváte ve vaší oblasti?

Pozoruji, že jak tantra, tak tantrické masáže, ale i další oblasti spirituality, již nejsou necím, co se prisuzuje jen úzké skupine lidí. Tyto prostory jsou stále dostupnejší a verejné a do našeho studia prichází stále více mladých lidí. Stále více mladých lidí chce vedet, co znamená skutecná intimita a sexualita, jaký je pocit láskyplného doteku a oddanosti... daleko od toho, co porno & Spolu sdelujte tak casto.

Dalším trendem jsou ženy, které stále casteji dostávají tantra masáž a teží z ní.

Co zákazníci nejvíce požadují?

Nejpopulárnejší je masáž telo na telo. Zážitek se spoustou teplého oleje a spoustou fyzického kontaktu, kuže na kuži...

Co vás nejvíce trápí?

Tantra masáž znamená jasné rozdelení rolí. Zákazník je prijímající stranou a muže si jednoduše užívat a pozorovat, co dotyk spouští v jeho vlastním tele. Moje zamerení je 100% na zákazníka a na to, co delám. Dávám a sloužím. Vzájemné masáže nejsou povoleny, stejne jako líbání, pohlavní nebo orální styk. Stává se to zrídka, ale stává se, že zákazníci nerespektují hranice i pres predchozí diskuse a neptají se, ale proste se stávají neopatrnými a invazivními. V prípade pochybností masáže zastavíme.

To je pochopitelné. Musí tam být vzájemný respekt. Dá se ríct, jaký je prumerný vek návštevníku?

Existuje prumer? Vekové rozmezí je velmi široké, od 18 do 90 let.

A co párové masáže?

Párové masáže tvorí nejmenší cást celkových masáží. Páry casto chtejí „vyzkoušet neco nového“. Také cítit jinou kuži, než má váš partner, aniž byste museli vztah otevírat vnejšímu svetu. Nebo by chteli zlepšit svou (nekdy spící) sexualitu, chtejí se blíže prozkoumat, zažít je nove a naucit se neco nového. A samozrejme mnoho lidí si chce spolecne jen užívat a relaxovat. Když pár prijde na masáž, je to velmi posvátný prostor, do kterého smíme vstoupit. Vždy se snažíme pohybovat se v tomto prostoru velmi ohleduplne, ohleduplne a citlive a umožnit obema lidem krásný zážitek. Každý pár si s sebou prináší i témata, kterých se lze dotknout. Každá masáž je také zážitkem z ucení.

Dekuji Nancy za zajímavé postrehy a rozhovor.

 

Copyright © 2008-2024 Massage123