English Deutsch

Smyslný rok 2020

, Napsal:
BlogPic

Dvakrát 20, aktuální nový rok má strucné císlo roku a vypadá to, že to bude pestrý rok. Z politického hlediska urcite, co se masáží týce, no...uvidíme.

My v Massage123 zacínáme rok s osveženým designem, presneji to zacalo o Vánocích. Touto dobou by melo být odstraneno nekolik malých nesrovnalostí, aby raketa mohla vzlétnout.

Oživený design

Vylepšený design obsahuje o neco svetlejší a jasnejší barevné schéma a jako klícový bod jsou nové záznamy na hlavní stránce nyní jasne uvedeny uprostred. Kvuli zvýšenému poctu inzerátu jsme také vytvorili samostatnou stránku pro každý region místo toho, abychom vše zobrazovali na úvodní stránce. Ackoli to vyžaduje ješte jedno kliknutí pro navigaci, zvyšuje to prehled o strukture a dobu nacítání. Vylepšeno bylo i mobilní prohlížení. Bohužel to není snadný úkol, protože v porovnání s displejem na PC nebo notebooku je k dispozici mnohem méne místa.

K dispozici je také nová funkce vyhledávání, která bude v budoucnu optimalizována na základe zkušeností. Zadáním regionu nebo služby automaticky prejdete na príslušnou stránku prehledu.

Mnohojazycnost

Mnohojazycnost je zatím neviditelná, ale již je pod kapotou pripravena. S cílem etablovat se v jiných zemích ci regionech je nutné, aby celá prítomnost je k dispozici také v místním jazyce. Francouzština (pro francouzsky mluvící Švýcarsko) a španelština pro Španelsko jsou na vrcholu seznamu. Bohužel Francie neprichází v úvahu, protože – predevším z právních duvodu – neexistují žádné tantry resp Masážní scéna tam. Totéž platí pro Itálii. Mimochodem, jeden z duvodu, proc je v Ticinu tolik erotických nabídek.

Všem návštevníkum prejeme v novém roce mnoho relaxacních masáží a všem poskytovatelum dobré obchody. Nikdy nezapomente: se vzájemným respektem jde všechno snadneji.

 

Copyright © 2008-2024 Massage123